לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

אתה לא נשלט אמיתי , אתה פשוט בודד חרמן עם דמיון מפותח

דיפ​(נשלט)
לפני 9 חודשים • 22 באפר׳ 2025
דיפ​(נשלט) • 22 באפר׳ 2025
הברון בכפכפים כתב/ה:
לא מאמין שאני מכניס את הראש הבריא שלי לשרשור החולה הזה, אבל בחיאת... הבן אדם או ה AI שפך בפתיחת השרשור את כל הטיעונים והקלישאות שנכתבו פה איי פעם ע"י נשים בכל הפוסטים מז'אנר "תפסיקו לפנות אלי בקופי פייסט" ו "אני לא פה להגשים לכם פנטזיות"
הבן אדם או ה AI עשה שיעורי בית וכתב בדיוק מה ששולטות "אמיתיות" רוצות לקרוא.
מדובר כאן על קמפיין גרילה ברמה 1000 ובמקום להכיר בגאונות שלו - כל הגברים מרגישים מאוימים ותוקפים.
אני אומר
בראבו 👏👏👏

כל הכבוד??? ממש ממש לא.
זה מעייףףףףףףףףףףףףףףףףף ומתיש כל כך לקרוא את הפוסטים האלו ואת התגובות (לא מרצוני).
השחיקה.
לא מבין מה יש לפתח בדיון המיותר הזה, הגלגל כבר הומצא.
sm art אני מתגעגע.
פרלין​(נשלטת)​{ש}
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 22 באפר׳ 2025
הברון בכפכפים כתב/ה:
לא מאמין שאני מכניס את הראש הבריא שלי לשרשור החולה הזה, אבל בחיאת... הבן אדם או ה AI שפך בפתיחת השרשור את כל הטיעונים והקלישאות שנכתבו פה איי פעם ע"י נשים בכל הפוסטים מז'אנר "תפסיקו לפנות אלי בקופי פייסט" ו "אני לא פה להגשים לכם פנטזיות"
מדובר כאן על קמפיין גרילה ברמה 1000 ובמקום להכיר בגאונות שלו - כל הגברים מרגישים מאוימים ותוקפים.
אני אומר
בראבו 👏👏👏

בול.

עוד משווק.
Black Lotus​(מתחלפת)​{זאלופון}
הברון בכפכפים כתב/ה:
הבן אדם או ה AI שפך בפתיחת השרשור את כל הטיעונים והקלישאות שנכתבו פה איי פעם ע"י נשים בכל הפוסטים מז'אנר "תפסיקו לפנות אלי בקופי פייסט" ו "אני לא פה להגשים לכם פנטזיות"

הולכת לבדוק את תעודות האחריות והמקוריות שלי, כי ממש לא התרשמתי. 🙄
בשלול​{Minxy}
לפני 9 חודשים • 23 באפר׳ 2025
בשלול​{Minxy} • 23 באפר׳ 2025
טוב. אז אמרו פה חכמים ממני להתייחס לטענותיך בצורה עניינית. אז אתייחס.

אני לא נשלט אמיתי, אין לי בעיה עם זה. אני לא רכוש, אני בנאדם, יש לי אבא ואימא ועבודה ואנשים שכפופים לי. בכל זה, אני לא נשלט אמיתי.

אני לא מתבוסס בעליבותי ואם אני מדבר פה עם מישהי באתר, זה בגובה העיניים גם אם היא קוראת לעצמה אלוהים, טוענת שהיא זו שעלתה היום את השמש לרקיע וכתוב לה שולטת בסוגריים.

אני מוכן למלא תפקיד של נשלט בדינמיקה מאוד ספציפית מול מישהי ומתוך הבנה שזה לא תמיד ישמר ככה. כי גם לשולטת הכי עכזריט והכי "אמיתית" יש את הרגעים שהיא צריכה לשים ראש על כתף של פרטנר ואם זה לא יהיה, אז זו דינמיקה מזויפת ומלאכותית.

אני לא מתעצבן ממה שכתבת, כי הבעייתיות הכי גדולה במה שכתבת היא שאמרת משהו בסגנון "ולא אכפת לי אם תיפגעו ממה שאני אומר", דרך נהדרת להכין את כל מי שקורא את מה שאתה כותב לפגיעה, גם אם היא לא באמת קיימת.

יש הרבה אנשים שמחפשים בחיים הגדרה שתשים אותם מעל אנשים אחרים. מיהו יהודי אמיתי? מיהו לוחם אמיתי? מיהו נשלט אמיתי?
התשובה שלי למצבים כאלה היא שאם אתה חש צורך להוכיח את עצמך על ידי כך שאתה מנמיך את מעשי האחר, אולי אתה לא נהנה יותר מדי ממה שאתה עושה.

לא הייתי מתרגש כל כך מהמבקרים פה, הודעה כזו עולה פה בערך אחת לחודש. הם לא קוראים את מה שכתבת, הם קוראים מטא-פוסט שמורכב מכל הפוסטים שהיו פה כבר במהלך השנים.

בכל מקרה, מקווה שתמצא את מה שעושה לך טוב בלי להשוות אותו למה שעושה טוב לאחרים.
בהצלחה.
Seayam
לפני 9 חודשים • 24 באפר׳ 2025
Seayam • 24 באפר׳ 2025
בזבזתי את תאי המוח האחרונים שהיו לי על קריאת השרשור הזה, וגם הם גלגלו עיניים עכשיו והסתלקו.
סנטוריון
לפני 9 חודשים • 24 באפר׳ 2025
סנטוריון • 24 באפר׳ 2025
מאז עומר משך בצמה של יעל בגן של שיפרא לא בוצעה פעולת עוקץ מוצלחת כל כך.
ירושלמיתבדם
לפני 9 חודשים • 25 באפר׳ 2025
ירושלמיתבדם • 25 באפר׳ 2025
תקשיבו אני מסכימה עם כל אחד שכתב בשרשור הזה חוץ ממי שפתח את השרשור, אני מבולבלת.
itchyqouteg​(שולט)
לפני 9 חודשים • 26 באפר׳ 2025
itchyqouteg​(שולט) • 26 באפר׳ 2025
להגנת הפיק מי שפתח עוד פוסט בAi
אני באמת לא נשלט, ואני כן בודד וחרמן עם דימיון מפותח אז קשה לי להתכווח עם זה לפחות
צירוס
לפני 9 חודשים • 26 באפר׳ 2025
צירוס • 26 באפר׳ 2025
למה אכפת לך כל כך?