שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

סקר השולטות הגדול_חלק א'

סאב לסבית​(נשלטת)
לפני 5 שנים • 25 במרץ 2019
סאב לסבית​(נשלטת) • 25 במרץ 2019
אני סקרנית איך לזהות מתחזים. עברתי על איזה מדריך שמישהי כתבה, ואז כמו שכתב מי שמעלי, מצאתי בשרשור שם שגם אני יכולה לעשות רושם של מתחזה.
כי הפרופיל שלי היה ריק באותו זמן.

קיבלתי עצות שלא ראיתי שבאמת מנבאות אם פרופיל אמיתי או מתחזה.
מה שכן, נראה לי שמי שאמיתי מסוגל מתישהו להשמיע קול או להראות את עצמה.

מה באמת עם מה שלא סטטיסטי? אם נתקלים במתחזה או חושדים יש עם מי לברר?
ניצי המלכה המתוקה
ניצי המלכה המתוקה • 25 במרץ 2019
אם לא יצא מזה משהו חיובי, קרי שמירה על נשלטים וכו' זה לא שווה. כל עשייה לנקות את המקום הזה משיט מבורכת. רק שזה יהיה מעשי. בהצלחוש❤️ תמיד מעדיפה אנשים שעושים, על פני המבקרים הקשקשנים.
עוץ הגדול​(נשלט)
עוץ הגדול​(נשלט) • 25 במרץ 2019
לא חושב ש"יש הצעות טובות" טען כי פרופיל ריק הוא בהכרח מתחזה. הפרשנות שלכם על פרופילים ריקים נתונה לשיפוטכם, יכולות להיות מגוון סיבות מדוע פרופיל הוא חסר תוכן. לגבי שאלתך "יש הצעות טובות", לא הייתי מכניס את הפרופיל שלך לקטגוריה הנ"ל, אביא שתי דוגמאות לפרופילים ריקים או כמעט ריקים:

https://thecage.co.il/profile/82752
https://thecage.co.il/profile/81511

במילים אחרות, פרופיל שהוא ריק לגמרי או כזה שיש בו פרטים יבשים בלבד (סטטוס, גיל, אזור) ללא הרחבה.
אתה שייך לקטגוריית מחפשי קשר (רציני או פחות).

לא אופתע אם קיים אלגוריתם שעוזר לנבא בסבירות גבוהה האם פרופיל מסוים פיקטיבי או לא. הסקר המדהים שלי בהחלט עשוי לעזור לזהות מתחזים אבל הוא בעיקר תורם להבנת היקף התופעה. ברוב המקרים מדובר במישהו או מישהי שמחפשים שיקנו להם דברים בטרם פגישה עם ה"שולטת" באמתלה של "דמי רצינות". מה שאני מציע לך גברת סאב לסבית היקרה, היא לשוחח איתנו, או אם אדם שאת סומכת על השיפוט שלו כאן באתר, כל פעם שאת נתקלת בדילמה כזאת. אם את מגיעה למצב שאת רוצה להיפגש אבל יש לך חששות, תמיד תבחרי מקום הומה אדם, לטעמי גם עדיף מקום לא מתירני, באווירה משפחתית.

בנימה שונה, תרשו לי להתעלם מתלי תלים של תיאוריות שנאמרו עליי בעקבות האזכור של ה"גוש חוסם" שכל מטרתו היה לחבר באופן הומוריסטי בין הבחירות לסקר. קהילה שמקרבנת את עצמה לדעת, ומחלקת את האוכלוסיה למדכאים ומדוכאים אין זה מפתיע שהיא נעלבת מסטטיסטיקה. כשהערות הן בסגנון "איך אתה מעז לבדוק את זה", אתה מבין שאין עם מי לדבר. כיום בעולם רק 15 אחוז מהמחקרים ניתנים לשיחזור, נתון מדהים כשחושבים על זה, ולכן, נוצרה תופעה של הטיית מסקנות לטובת קידום אג'נדה פוליטית (ולא במקרה רוב המחקרים המוטים הם של חוקרים פרוגרסיבים ולא "שמרנים"). המחקרון שלי אמנם לא מדעי, אבל כל אדם יכול לבדוק אותו בעצמו ולהגיע למסקנות פחות או יותר דומות. הוא הרבה יותר מדויק מהרבה סטטיסטיקות שהן יותר מיתוס מאשר אמת מדעית.
EmptySoul​(אחרת)
EmptySoul​(אחרת) • 25 במרץ 2019
הלוואי שמישהו יאמלק לי את התגובות.
סקרנית, אבל לא מספיק כדי לקרוא שעה.
דרקן ראהל​(נשלט){מית}
ברביגירל
סקר מראה ש39% מהשולטות מחפשות כסף או בעלות מניע נסתר אחר.
תגובות:
1. מניאק
2. חרא סטטיסטיקה
3. חרא רעיון
4. די למרמור
5. כל הכבוד, סופסוף קצת אמת פה
Zord​(מתחלף)
Zord​(מתחלף) • 25 במרץ 2019
[quote="ArchAngel"]
שנאוצר כתב/ה:

מלקה כן גם אותך אני לא מכיר ואני לא רוצה להכניס לתבניות. אני בטוח שגם הרבה מכן מקבלות הודעות מטרידות כל הזמן מפרופילים ריקים.
אתן גם לא יודעות איך זה מהצד השני וכמה הודעות מכבדות לא מקבלות פה מענה.

אתה יודע מה ההבדל בין הכלוב לבין אוקייקיופד, טינדר וכל מרחב הכרויות ונילי אחר?
ההתנהגות של מספר לא מבוטל של גברים שמשפיעה על היחס מצידן של נשים כלפי שאר הגברים באותו מרחב.
אם הייתה לך חבילה עוגיות והיית אוכל ממנה כמה מקולקלות ברצף שהיו גורמות לך לכאב בטן, לא הייתה ממהר לאכול את הבאה בתור אפילו אם היא יסתבר שהיא טריה וטעימה לאללה.
/quote]

יש שני צדדים למטבע, גבר שיקבל הרבה דחיות ברצף או גוסטינג, או שיעשה הכל כמו שצריך ויפגש עם בחורות וישקיע וישלם ואז הן יעלמו וירשמו "זה לא זה" "אתה בחור נחמד אבל לא הרגשתי כלום" יתחיל להתנהג בצורה שרשמת.
וזה קורה להרבה מאוד גברים, ההרגשה היא שנשים תמיד מחפשות "למה לא" בעוד הגבר יחפש "למה כן", וכמובן העניין של ההצפה באינבוקס, הרבה נשים שלא מקבלות שום תשומת לב בחיים האמיתיים מקבלות אותה אונליין ואני חושב שהכוח הזה משכר אותן והן רואות את רוב הגברים כ expendables אלא אם כן זה מישהו שהוא top tier שאפשר להתלהב בו לחברות.