|
|
לפני 6 חודשים •
20 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
20 ביולי 2025
lori(נשלטת){ע_מ} • 20 ביולי 2025
יש כל מיני סימנים שמסגירים שפוסט נכתב דרך צ׳אט ג׳יפיטי וברגע שמזהים אותם זה מאוד צורם בעין. אישית, אני אתעלם ולא אתייחס לכתוב.
זה לא שונה בהרבה מכאלה שמעלים תמונות רנדומליות מכל מיני אתרים נישתיים ומציגים אותם כתמונות שלהם, למרות שהיום מאוד קל לעשות חיפוש על תמונה ולאתר מאיפה המקור שלה (ולא תאמינו כמה אנשים עושים את זה פה, מביך). אמליץ לכל אלו שכותבים בעזרת הצ׳אט לקחת את זה צעד קדימה ולהשתמש בצ׳אט בתור שולט וירטואלי/נשלטת הארד קור שעושה כל מה שמצווים עליה, אם כבר להעביר את הזמן (אבל אתם לא חייבים לשתף אותנו בזה). |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
20 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
20 ביולי 2025
ve-ra • 20 ביולי 2025
לכל אלה שכותבים ׳אפשר בקלות לאתר טקסט מכונה׳, ׳יש סימנים׳, זה נכון במקרים בהם הפרומפט נכתב בידי ילד בן חמש, או ברמתו. פרומפט מקצועי יביא תוצאות נהדרות.
לכן הדיון פה, גם הוא קצת אינפנטילי. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
20 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
20 ביולי 2025
masoul • 20 ביולי 2025
the rain song כתב/ה: אין ספק שמדובר בעתיד. הAI לא תעלם. היא תשתפר ותיקח חלק נכבד בחיים שלנו.
התקליטים אגב, עושים קאמבק לא רע. למרות ההספדים שהיו אי שם בשנות ה- 90. אין בעיה בעבודה עם בעזרת AI, אין אפילו בעיה בכתיבה ואפילו כתיבת בלוגים בעזרת AI. למי שנהנה מזה וצריך את זה, בשמחה. הבעיה במרמה. הבעיה באחיזת העיניים. הבעיה בהצגת כתיבה שהיא לא שלך, ולא משנה מי כתב לך, סבתא שלך דודה שלך חברה שלך או AI , ככתיבה שלך. כיצירה ויכולת שלך. רמאות שקר אחיזת עיניים והטעיה תמיד יהיו בעיה ותמיד יהיו מגונים, בלי קשר לכתיבת AI. והתקליטים. אני זוכר את היום הזה, שעבדו עלינו ואמרו לנו שהCD כל כך הרבה יותר טוב מהתקליט ושאני יכול לאפסן את אוסף ה500 תקליטים שלי. אני זוכר את היום. היום הם מודים שלא היה לתקליטור שום יתרון על התקליט, ושהם אמרו את זה פשוט בשביל להכניס את התקליטור ולדחוף אותו להמונים. כבר אז הם ידעו את האמת ושיקרו בלי למצמץ. תאהב את הצליל החם של התקליטים או הצליל הקר של הCD זה לא משנה. רק אל תשקר לי ואל תעבוד עלי ואל תרמה אותי. בדיוק כמו הכתיבה בעזרת AI. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
20 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
20 ביולי 2025
Master Bruce{©} • 20 ביולי 2025
ומה על שימוש בגבינה מלאכותית?
|
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
20 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
20 ביולי 2025
גריי גרין • 20 ביולי 2025
masoul כתב/ה: the rain song כתב/ה: אין ספק שמדובר בעתיד. הAI לא תעלם. היא תשתפר ותיקח חלק נכבד בחיים שלנו.
התקליטים אגב, עושים קאמבק לא רע. למרות ההספדים שהיו אי שם בשנות ה- 90. והתקליטים. אני זוכר את היום הזה, שעבדו עלינו ואמרו לנו שהCD כל כך הרבה יותר טוב מהתקליט ושאני יכול לאפסן את אוסף ה500 תקליטים שלי. אני זוכר את היום. היום הם מודים שלא היה לתקליטור שום יתרון על התקליט, ושהם אמרו את זה פשוט בשביל להכניס את התקליטור ולדחוף אותו להמונים. רגע רגע יקירי. מחובב תקליטים אחד למשנהו, אני לא יודע מי הם ה״הם״ שאתה מתייחס אליהם, אבל לקומפקט דיסק יש המון יתרונות על התקליט: אורך חיים, יכולת נשיאה, היכולת לדלג בין טרקים, העובדה שאפשר לנגן אותם בנגנים נישאים, והעובדה שהם יכולים להכיל יותר מידע, מה שאומר שאלבומים יכולים להיות יותר ארוכים, ושאפשר למקסס אותם אחרת (נניח לשאלה אם המיקסים השתפרו, יש מצב ששנינו מסכימים שלא). העובדה שהדיסקים נעלמו היא שפורמטים דיגיטלים עושים את כל הדברים האלו אפילו טוב יותר. אין לתקליט שום יתרון אובייקטיבי על הפורמטים שבאו אחריו. הכיף שלנו הוא נוסטלגי בלבד, וזה לאו דווקא דבר רע. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
20 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
20 ביולי 2025
masoul • 20 ביולי 2025
Grey / Green כתב/ה: masoul כתב/ה: the rain song כתב/ה: אין ספק שמדובר בעתיד. הAI לא תעלם. היא תשתפר ותיקח חלק נכבד בחיים שלנו.
התקליטים אגב, עושים קאמבק לא רע. למרות ההספדים שהיו אי שם בשנות ה- 90. והתקליטים. אני זוכר את היום הזה, שעבדו עלינו ואמרו לנו שהCD כל כך הרבה יותר טוב מהתקליט ושאני יכול לאפסן את אוסף ה500 תקליטים שלי. אני זוכר את היום. היום הם מודים שלא היה לתקליטור שום יתרון על התקליט, ושהם אמרו את זה פשוט בשביל להכניס את התקליטור ולדחוף אותו להמונים. רגע רגע יקירי. מחובב תקליטים אחד למשנהו, אני לא יודע מי הם ה״הם״ שאתה מתייחס אליהם, אבל לקומפקט דיסק יש המון יתרונות על התקליט: אורך חיים, יכולת נשיאה, היכולת לדלג בין טרקים, העובדה שאפשר לנגן אותם בנגנים נישאים, והעובדה שהם יכולים להכיל יותר מידע, מה שאומר שאלבומים יכולים להיות יותר ארוכים, ושאפשר למקסס אותם אחרת (נניח לשאלה אם המיקסים השתפרו, יש מצב ששנינו מסכימים שלא). העובדה שהדיסקים נעלמו היא שפורמטים דיגיטלים עושים את כל הדברים האלו אפילו טוב יותר. אין לתקליט שום יתרון אובייקטיבי על הפורמטים שבאו אחריו. הכיף שלנו הוא נוסטלגי בלבד, וזה לאו דווקא דבר רע. הכל אתה צודק. Grey / Green כתב/ה: אין לתקליט שום יתרון אובייקטיבי על הפורמטים שבאו אחריו
חוץ כמובן מהצליל. חוץ מהסאונד, הסאונד החם הזה, האנלוגי. ( ופה אתה תטען שזה לא אובייקטיבי אלא סובייקטיבי וזה לא באמת אלא כך נדמה לי וכו וכו. ויתכן ותהיה שוב צודק, רק שהמוזיקה שלי לא אובייקטיבית, זה הדבר האחרון שהיא רוצה להיות, המוזיקה שלי רוצה לגעת בי, לטלטל אותי, לקחת לי את האוויר מהריאות ולמלא לי את הריאות באוויר, לגרום לי להרגיש ולגרום לי לחשוב, ואז עוד כמה דברים נהדרים, וכל הכלים כשרים לכך. כולל ובמיוחד כלים אנלוגים ) ובכל זאת, מאמרים שקראתי לאחרונה, יותר מאחד או שתים, טענו בתוקף שזו היתה רמיה. כשהCD יצא, מכרו את הצליל שלו כטוב מהתקליט, כעשיר יותר ואיכותי יותר מהתקליט, ולא כך היה. זה היה שקר. ועל כך אני מלין. מדגיש שוב, המאמרים עסקו ומכאן הטיעון ( והטרוניה ) שלי, באותה תקופה שהCD יצא, לפני כ40 שנה לערך, ולא היום. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
20 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
20 ביולי 2025
גריי גרין • 20 ביולי 2025
שמע, כשיש לי אפשרות, אני תמיד אעדיף להוציא את העיגול המושלם הזה מהעטיפה הגדולה, שאפשר לראות בה את האמנות ולקרוא ממנה את המילים, לייצב אותו על הציר ולהפיל עליו מחט. אבל שנינו יודעים שההנאה הפיזית הזאת לא מתרגמת למוזיקה טובה יותר. אני אשמח לקרוא את המאמרים שלך, בינתיים קח אחד של Sound Guys על מה קרה למיקסים אחרי שהקומפקט דיסק אפשר לעורכי סאונד להשתולל קצת.
https://www.soundguys.com/the-loudness-war-51513/ |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
20 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
20 ביולי 2025
masoul • 20 ביולי 2025
Grey / Green כתב/ה: שמע, כשיש לי אפשרות, אני תמיד אעדיף להוציא את העיגול המושלם הזה מהעטיפה הגדולה, שאפשר לראות בה את האמנות ולקרוא ממנה את המילים, לייצב אותו על הציר ולהפיל עליו מחט. אבל שנינו יודעים שההנאה הפיזית הזאת לא מתרגמת למוזיקה טובה יותר. אני אשמח לקרוא את המאמרים שלך, בינתיים קח אחד של Sound Guys על מה קרה למיקסים אחרי שהקומפקט דיסק אפשר לעורכי סאונד להשתולל קצת.
https://www.soundguys.com/the-loudness-war-51513/ גריי גרין יקר, אני לא רוצה לגנוב אף שרשור, קל וחומר לא את השרשור החשוב הזה בענייני AI, זה שרשור שבעיני ערכי, ומכאן החשיבות. אשמח להסכים איתך במקום אחר, או בשרשור חדש ( שאני לא אפתח ) שכותרתו תהיה "איפה הייתם ביום שהתקליט מת" שרשור שרוב מנויי הכלוב לא יוכלו להשתתף בו, מסיבות מובנות ( ולכן גם נדמה לי שהנושא מעניין אולי עוד שתים וחצי אנשים, בלחץ) |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
20 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
20 ביולי 2025
the rain song • 20 ביולי 2025
רק לצורך הבהרה, התגובה שלי התייחסה לתגובה של איה שהשתמשה במילים "טהרנים ומסורתיים" ולא כל כך חיבבתי את השימוש הזה.
בקשר לתקליטים, לא יודעת בני כמה אתם אבל אני חוויתי את מהפיכת הדיסקים על בשרי בשנות ה- 20 המוקדמות שלי כך שאוסף התקליטים שלי היה עשיר מאוד. הויכוח על הסאונד האנאלוגי החם לעומת הדיגיטלי הקר היה על ההתחלה. אבל הסאונד הנהדר הזה של תקליט תלוי באיכות הפטיפון, ראש המחט והמחט עצמה. ואז לפחות זה היה יקר מאוד. וכמובן איכות הרמקולים והמגבר. עם הדיגיטלי היה קל יותר לשמור על האיכות. השקר הגדול היה בקשר לשחיקה. טענו שדיסקים לא קופצים, גם אם מטלטלים את הדיסקמן. טענו שהם לא ישחקו וישארו לנצח. לא קרה. דבר נוסף - לא דיברתי על נוסטלגיה של הדור הקודם. אנשים צעירים, תיכוניסטים חזרו לתקליטים. אז אולי אחרי שהכל ייכתב על ידי AI יגיע זמן ששוב יכתבו ללא עזרה ואולי אולי אפילו יחזרו לנייר ועט. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
20 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
20 ביולי 2025
Kitty frank • 20 ביולי 2025
שמעתי איפשהו, לא זוכרת איפה, שהתוכנה הכי בולטת של הAI זה הבדל בין תוכן וצורה. טקסטים שנראים כאילו הם נכתבו על ידי אנשים רציניים שמבינים תחביר ופיסוק וכללי ציטוט וכאלו, רק שהתוכן פח. הטענה היתה שבני אדם עובדים על שתי התכונות האלו יחד, ולכן בטקסטים אנושיים יש תאימות בין ההבנה הלשונית, להבנה עמוקה של התוכן.
יעידו על כך כל פוסטי האנטר המשמימים אצלירקבטוחשפויובהסכמהדםצואהוחיותמחוץלגבולות המוח הוא האיבר הכי סקסי שולט מטבעי כלבה (סורי לא סורי) יש את עניין המקפים וכולי, אבל הוא רק טכני ויבטל את עצמו בקרוב. אולי זה סוג חדש של כלי שאנחנו צריכים לרכוש, ךהפריד בין התוכן והצורה של הטקסט? מודה שקל לי יותר לזהות שמשהו חרא כשהוא נראה כמו הדוגמא למעלה. |
|
|