שלגי |
לפני 6 שנים •
26 ביולי 2018
לפני 6 שנים •
26 ביולי 2018
שלגי • 26 ביולי 2018
אני אינני חושבת שאתם אנשי שמאל/ימין/מרכז/למעלה/למטה. לא הולכת לשם.
יתרה מכך בתחילת השיח (כפי שציינתי) אף נטיתי לחשוב שאלותיו של אוז טרחניות במקצת.. אינני נגדכם כלל ואפילו טרחתי למלא את הסקר הארוך ביום בו פרסמתם את הבקשה שלכם. אולם, לטעמי (ולטעמי בלבד), מפגשים שיתקיימו במקום עם אוריינטציה פוליטית קיצונית - בעייתיים מאוד בלשון המעטה ושמים אתכם בפוזיציה מסויימת (הייתי אומרת את אותו הדבר אילו מדובר היה במשרדים של להב״ה למשל) שכדאי היה שתמנעו ממנה. זאת לטובת כלל האוכלוסיה שאליה אתם רוצים להתכוונן (אלא אם לא הבנתי נכון וחובבי השוט מאריאל למשל אינם רצויים אצלכם (: ) אינכם חייבים לקבל את דעתי ואני אפילו לא אכעס, בחיי. אבל אולי כדאי לחשוב על זה טיפה |
|
המרכז למיניות אלט' |
לפני 6 שנים •
26 ביולי 2018
לפני 6 שנים •
26 ביולי 2018
המרכז למיניות אלט' • 26 ביולי 2018
The Great OZ כתב/ה: אף אחד לא האשים אתכם שאתם ארגון שמאל קיצוני שונא ישראל. פשוט אנחנו שואלים שאלות קשות וחשובות מאוד. אתה צריך לראות את השאלות כסוג של פיקוח ולא ביקורת. התהיות לגבי מיקום המפגשים הוא לגמרי לגיטימי וטוב שהבהרת מה שצריך. לי לרבים ואחרים יהיה קשה מאוד לקבל ממכם עזרה אם הארגון יהפוך להיות פוליטי ואני חושב שחשוב שתיקחו את זה בחשבון - גם אם זה אומר תקציב נמוך יותר.
הרבה מאוד ארגונים חברתיים הושחתו מהרגע שארגון הקרן לישראל החדשה העביר להם כספים. אז בואו נשים את הקלפים על השולחן, אם ארגון הקרן לישראל החדשה תבקש לתרום לכם כסף - וכולנו יודעים שאין דבר כזה מתנות חינם - האם תסכימו לקבל את הכספים? השאלות הן לגיטימיות והחששות מובנים, החששות מניצול והחששות מטיבו הפוליטי של האירגון. וזה חשוב לנו מאוד לשמוע וגם לענות ולהסביר. עלתה תחושה מהתגובות שככל שניתן הסבר היה ניסיון לחשוף איזו אמת נוראית מאחורינו שבאמת לא קיימת. אז סליחה אם התגובה הצטיירה אגרסיבית, אבל כאמור אתם מוזמנים לשאול עוד שאלות ולחפש וגם לתת ביקורת בונה. ולשאלתך הישירה והעניינית - אנחנו לא ניקח כסף מאף גורם שינסה לרתום אותנו לסוגיות שאינן קשורות ישירות במטרות האירגון. |
|
Ollie(נשלטת) |
לפני 6 שנים •
26 ביולי 2018
לפני 6 שנים •
26 ביולי 2018
Ollie(נשלטת) • 26 ביולי 2018
גם לי יש שאלה: מתי אתם מתכננים להציג תוכנית פעילות עתידית מפורטת ומסודרת יותר?
כלומר, כששואלים אתכם פה על תכנונים ספציפיים מעבר להכנת מאגר מטפלים בתשלום, יש לכם תשובות. מתי תוכלו להכין מסמך מסודר שמפרט את הדברים שאתם מתכוונים לבצע? |
|
נימפומניה ריגשית(שולטת){מצרפתמקרים} |
לפני 6 שנים •
26 ביולי 2018
לפני 6 שנים •
26 ביולי 2018
נימפומניה ריגשית(שולטת){מצרפתמקרים} • 26 ביולי 2018
מתהפך כתב/ה: שיהיה בהצלחה.
אבל לא הבנתי למה אתם מבקשים מהמטופל לשמור על חסיון המטפל במהלך הטיפול ואחריו. המטפל מתייחס לנפש המטופל שמולו ולא נוקט עמדה בעד או נגד. לדוגמא מטופל יהודי ידרש להסתיר את זהות המטפל שלו בטענה שהוא עובד עם אוכלוסיה ערבית שלא תקבל את זה יפה שהוא טיפל ביהודי. או מטופל הומו ישמור על זהות המטפל מפני שהוא עובד עם הומופובים והמטפל לא רוצה לאבד את האוכלוסיה הגדולה הזאת. וכו וכו.. ככה זה עובד אצל הפסיכולוגים ? קראתי מעט תגובות פה וזאת תגובה חשובה שארצה להסביר ולנסות להפנות שאלה. ברור לי שבערך נגיד 80% מהאנשים אשר יפנו לאתר לעזרה לא היו מתחום הטיפול כלומר פסיכולוגים/ עובדים סוציאליים/ סקסולוגים לקבל עזרה.... אלא אותם אנשים שלא מבינים בתחומים האלה. בתור מישהי שלומדת פסיכולוגיה השאלות שהוא אעלה הן שאלות אטיות שגם פרופסורים לפסיכולוגיה יתקשו לענות. לי בתור פסיכולוגית לעתיד יש קצת סיכון בטענה שלכם שחסיונם של המטפלים סודי, ולמה? תן לי להסביר. נצא מנקודת הנחה שא׳ שם בדוי היא פסיכולוגית קלינית עם סכיזופרניה? אתה חושב שהמטופל לא צריך לדעת את זה? האם זה לא יכול להשפיע על הטיפול? אתה חושב? בוודאי שכן. כשאדם מן השורה ילך לחפש פסיכולוג הוא יעשה בדיקות קלות על אותו האדם. אני אתן דוגמא חברה שלי פנתה לפסיכולוגית שלא מוכרת בלי המלצות בלי לברר מי היא בלי לברר אפילו איזה סוג פסיכולוגית שהיא, יש שיגידו שהבחורה תמימה, אולי. ואז קרה דבר מוזר החברה ספרה לי שהפסיכולוגית נוטה לבטל פגישות למרות שהיא ספרה לה על הדחיפות של הצורך במפגש וכל פעם היתה קובעת איתה במקומות ציבוריים כמו מסעדות וכאלה. כי כנראה אין לה קליניקה. מה הדבר הראשון שעלה לי לראש? שהיא לא פסיכולוגית כלל. אז אני שואלת אותך, איך אתם יכולים לתקוף את זה אם אתם שומרים על חיסיון של המטפלים? אני מבינה את הרצון שלך לשמור על אלה שבאים לעשות ממלכת קודש אבל לדעתי, זו דעתי בלבד המטופלים הם אלה שזקוקים להגנה, ולא להפך. |
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני 6 שנים •
26 ביולי 2018
לפני 6 שנים •
26 ביולי 2018
ArchAngel(שולטת) • 26 ביולי 2018
למה אתם פשוט לא יכולים לפעול כמו ער"ן, סה"ר, יש עם מי לדבר (קו יעוץ לקהילה הגאה) וכו'... ופשוט להפעיל קו יעוץ חינמי-אנונימי שמיואש ע"י מתנדבים שעברו הכשרה מסוימת?
רוב אנשי הקהילה לא מחפשים טיפול של ממש בגין הבדס"מ שלהם, אלא פשוט אוזן קשבת לבעיות ופריקות קונקרטיות. וגם כשמדובר בטיפול, כעמותה שמקבלת/תקבל תרומות, מדוע המחיר של הטיפול חייב להיות מלא ולא מכוסה בזכות התרומות? זה מצמם את הסיוע שלכם לאוכלוסיות פריוולגיות בלבד שיכולות להרשות לעצמן סכומים כאלו (צויין באתר כי מדובר ב 250- 400 ש"ח לשעת טיפול, לא סמלי בכלל!). ואוכלוסיות אלו ממילא פחות נזקקות לסיוע, כי לרוב, הסביבה שלהן יותר ליברליות ויש להם עם מי לדבר. סביר להניח שלתל-אביבי חילוני יהיו 400 ש"ח מיותרים לכל מפגש ולא לנער החרדי מבית-שמש, כבדוגמתו של זאלופון. האוכולסיה הליברלית היא גם זו שתגיע לאותם למעגלי שיח/סדנאות (שאגב, זמינות עבורה גם ככה, ולוח האירועים באתר ממחיש את זה), כי מי שנמצא בסביבה לא ליברלית יחשוש מאוד להראות את פניו במקום זה, ויסתמך יותר על סיוע זמין ואנונימי, אונליין/בטלפון, מותאם לכיסו עם עדיפות לפרו בונו. אתם מפספסים את כל המטרה שלכם כגוף שנועד לסייע לכלל הקהילה, וזה מתחיל כבר בצורה שבו האתר מנוסח, עם מילון מונחים מונסח בשפה גבוהה מדי שלא לצורך (למשל: "סשן הוא פרק הזמן בו מתרחשת פעולה כלשהי או מספר פעילויות שונות לדוגמה טפטוף שעווה ואחריו משגל אנאלי". משגל אנאלי, באמת? מה רע בלכתוב מין אנאלי?), במאמרים אקדמיים שרלוונטים יותר לעוסקים במדעי החברה מאשר לאדם הממוצע שרוצה לדעת מה תכלס לעשות עם הנטיה שלו. בנוסף, אתם ממליצים על מטפלים ספציפיים ורק מטעמכם (שהרי ההתנדבות אליכם על פי הטופס היא בכל תחום מלבד טיפול, מה הבעיה שמטפלים אחרים יציעו את התנדבותם?) שרק חתך מסוים מקהילה בכלל יכול להרשות לעצמו, ומציגים אותם כמשהו מיוחד שיש רק אצלכם למרות שבטיפול פרטי (שאלו בדיוק הסכומים שהוא עולה) המטופל זוכה בדיוק לכל אותם התנאים שפירטתם כמו דיסקרטיות מוחלטת ויחס מקצועי. תתחילו מלהנגיש את עצמם לאוכלוסיות היעד שלכם, זה הרבה יותר קריטי מלהסביר לצבא שיש חיילים בדס"מיים כאילו שזה משהו שבכלל עולה במהלך השירות. סליחה שאני מקשה, פשוט יש לכם פוטנציאל ענק וחבל לראות אותו מתבזבז. |
|
Green eyed girl(נשלטת){Sheperd} |
לפני 6 שנים •
26 ביולי 2018
לפני 6 שנים •
26 ביולי 2018
Green eyed girl(נשלטת){Sheperd} • 26 ביולי 2018
[quote=]
מעבר לזה אנחנו פועלים לשנות את תפיסת הבדס"מ בחברה ולהתאים את השירותים בקרב מוסדות שונים, לדוגמא משטרה, צבא, רפואה וחינוך. אף אחד לא מבטיח שהאירגונים האלה ירצו לשלם בשביל לשנות את דעתם על נושאים מסויימים ובכל מקרה תרומות יעזרו להפעיל פעילויות לטובת העניין. ככל שיש לנו יותר משאבים אנחנו יכולים לפתח ולהפעיל יותר שירותים. הדברים שאנחנו נעשה הם דברים שעולים *מכם ובעזרתכם* בין אם מדובר בסדנאות במרכזי סיוע, קמפיין ליצירת סביבה בטוחה יותר באירועים, סדנאות טכניקה וכל דבר אחר שנועד לשרת את הקהילה יתקבל בברכה.[/quote] אני לא חושבת שאנשים בלי הכשרה מתאימה יכולים באמת לנתח את תוצאות הסקר ולהסיק את המסקנות הנכונות אבל נשים את זה רגע בצד. הייתי רוצה לדעת איך ומתי אתם מתכוונים לעשות את הדברים המופלאים האלה או בצורה יותר פשוטה, כשתהיה לכם רשימת יעדים או כיוון ברור אז נדבר, בנתיים זה אתר חביב + כל מיני הבטחות. |
|
המרכז למיניות אלט' |
לפני 6 שנים •
26 ביולי 2018
לפני 6 שנים •
26 ביולי 2018
שלגי כתב/ה: אני אינני חושבת שאתם אנשי שמאל/ימין/מרכז/למעלה/למטה. לא הולכת לשם.
יתרה מכך בתחילת השיח (כפי שציינתי) אף נטיתי לחשוב שאלותיו של אוז טרחניות במקצת.. אינני נגדכם כלל ואפילו טרחתי למלא את הסקר הארוך ביום בו פרסמתם את הבקשה שלכם. אולם, לטעמי (ולטעמי בלבד), מפגשים שיתקיימו במקום עם אוריינטציה פוליטית קיצונית - בעייתיים מאוד בלשון המעטה ושמים אתכם בפוזיציה מסויימת (הייתי אומרת את אותו הדבר אילו מדובר היה במשרדים של להב״ה למשל) שכדאי היה שתמנעו ממנה. זאת לטובת כלל האוכלוסיה שאליה אתם רוצים להתכוונן (אלא אם לא הבנתי נכון וחובבי השוט מאריאל למשל אינם רצויים אצלכם (: ) אינכם חייבים לקבל את דעתי ואני אפילו לא אכעס, בחיי. אבל אולי כדאי לחשוב על זה טיפה תודה על התגובה החביבה והעניינית. המפגשים המדוברים התקיימו בשנת 2015 למשך שישה חודשים ונכון להיום לא מתוכננים עוד מפגשים בחיפה. כאשר הנושא הזה יעלה שוב על הפרק אנחנו נשקול את האפשרויות. וייתכן שפיתרון קל לעניין הוא השכרה של מקום נייטראלי. בכל מקרה, בתקופה המדוברת האפשרות שהייתה בידינו היא לערוך את המפגשים באישה לאישה או לא לערוך אותם כלל. זה לא פשוט למצוא מישהו שיתן חדר בחינם לשיחות על בדס"מ וישאיר אותנו בלי "השגחה" הזכרת את אריאל וזה חשוב - נכון האירגון שלנו פונה לאוכלוסיות מגוונות, באיזורים גיאוגרפיים שונים בארץ ומטווח ענק של תחומי חיים והקשת הפוליטית. אנחנו בהחלט מעוניינים במתן שירותים ושיתוף פעולה בכל המגוון הזה וזה אתגר משמעותי. זאת הזדמנות בשבילינו לתת לכם גם משהו לחשוב עליו - נניח באופן היפוטתי שהיינו רוצים בעתיד קבוצה שנפגשת באופן קבוע במקום בו יש יחסית ריכוז גבוה של סקטור כזה או אחר - אריאל, אום אל פאחם, בני-ברק או כל מקום כזה. היכן לדעתכם היינו עושים זאת והאם הבחירה לערוך מפגש בתוך אירגון כזה או אחר עבור אוכלוסיה מסויימת בהכרח מצביע ומכליל על כלל הפעילות של האירגון שלנו? כלמר, באריאל, בהנחה שבכלל היה מקום כזה, יכלו לבוא אלינו בטענות על עצם קיום המפגש נכון? ובאום אל פאחם, סביר להניח שהיה נותן לנו איזה אירגון פמיניסטי שכנראה איננו אוהד ישראל. האם גם אז הייתם מתנגדים לפעילותינו? בהנחה שלא. נבקש להרחיב קצת את הזווית למקומות היותר מעורבים כמו חיפה וירושלים - כשהתחלנו בקבוצות הדיון (עוד לא היה רעיון לאירגון אפילו אז), חיפשנו באמת את המקומות שבהם נוכל לקיים את המפגשים שלנו ולהבין סוגיות שנוגעות להנחיית קבוצות באופן כללי ולעבודה עם מיניות מתוייגת בפרט. המקומות האלו נמצאו להיות אירגונים להט"ביים ופמיניסטיים שהיו היחידים שנעו בין קבלה בזרועות פתוחות לקבלה אחרי שיכנוע. האם זה אומר שבהכרח אנחנו מסכימים או מודעים לכל אג'נדה, פעילות או אדם שנמצא באירגונים הללו? האם זה אומר שננסה להשפיע על דיעות פוליטיות של המשתתפים או שיש איזה שיח סמוי בינינו לבין האירגונים האלה בשביל לקדם דבר מה נוסף? יש לכם את ההבטחה שלנו שלא וגם אין שום כוונה כזאת בהמשך. אנחנו נשתף פעולה עם מי שיתנו לנו יד, בכל איזור פעילות לפי המשאבים והאוכלוסיה שלו, כל עוד אין ניסיון לרתום אותנו למטרות שלא קשורות לאוכלוסיות באופן ישיר. |
|
דובון מה אכפת לי(שולט) |
לפני 6 שנים •
26 ביולי 2018
לפני 6 שנים •
26 ביולי 2018
דובון מה אכפת לי(שולט) • 26 ביולי 2018
בונא יא הזויים חיים בסרט רע.
כולא ארגון לטובתכם, לאן ברחתם... מאונני מקלדת שמחפשים צומי על חשבון יוזמה ברוכה: החוצה |
|
המרכז למיניות אלט' |
לפני 6 שנים •
26 ביולי 2018
לפני 6 שנים •
26 ביולי 2018
ArchAngel כתב/ה: למה אתם פשוט לא יכולים לפעול כמו ער"ן, סה"ר, יש עם מי לדבר (קו יעוץ לקהילה הגאה) וכו'... ופשוט להפעיל קו יעוץ חינמי-אנונימי שמיואש ע"י מתנדבים שעברו הכשרה מסוימת?
רוב אנשי הקהילה לא מחפשים טיפול של ממש בגין הבדס"מ שלהם, אלא פשוט אוזן קשבת לבעיות ופריקות קונקרטיות. וגם כשמדובר בטיפול, כעמותה שמקבלת/תקבל תרומות, מדוע המחיר של הטיפול חייב להיות מלא ולא מכוסה בזכות התרומות? זה מצמם את הסיוע שלכם לאוכלוסיות פריוולגיות בלבד שיכולות להרשות לעצמן סכומים כאלו (צויין באתר כי מדובר ב 250- 400 ש"ח לשעת טיפול, לא סמלי בכלל!). ואוכלוסיות אלו ממילא פחות נזקקות לסיוע, כי לרוב, הסביבה שלהן יותר ליברליות ויש להם עם מי לדבר. סביר להניח שלתל-אביבי חילוני יהיו 400 ש"ח מיותרים לכל מפגש ולא לנער החרדי מבית-שמש, כבדוגמתו של זאלופון. האוכולסיה הליברלית היא גם זו שתגיע לאותם למעגלי שיח/סדנאות (שאגב, זמינות עבורה גם ככה, ולוח האירועים באתר ממחיש את זה), כי מי שנמצא בסביבה לא ליברלית יחשוש מאוד להראות את פניו במקום זה, ויסתמך יותר על סיוע זמין ואנונימי, אונליין/בטלפון, מותאם לכיסו עם עדיפות לפרו בונו. אתם מפספסים את כל המטרה שלכם כגוף שנועד לסייע לכלל הקהילה, וזה מתחיל כבר בצורה שבו האתר מנוסח, עם מילון מונחים מונסח בשפה גבוהה מדי שלא לצורך (למשל: "סשן הוא פרק הזמן בו מתרחשת פעולה כלשהי או מספר פעילויות שונות לדוגמה טפטוף שעווה ואחריו משגל אנאלי". משגל אנאלי, באמת? מה רע בלכתוב מין אנאלי?), במאמרים אקדמיים שרלוונטים יותר לעוסקים במדעי החברה מאשר לאדם הממוצע שרוצה לדעת מה תכלס לעשות עם הנטיה שלו. בנוסף, אתם ממליצים על מטפלים ספציפיים ורק מטעמכם (שהרי ההתנדבות אליכם על פי הטופס היא בכל תחום מלבד טיפול, מה הבעיה שמטפלים אחרים יציעו את התנדבותם?) שרק חתך מסוים מקהילה בכלל יכול להרשות לעצמו, ומציגים אותם כמשהו מיוחד שיש רק אצלכם למרות שבטיפול פרטי (שאלו בדיוק הסכומים שהוא עולה) המטופל זוכה בדיוק לכל אותם התנאים שפירטתם כמו דיסקרטיות מוחלטת ויחס מקצועי. תתחילו מלהנגיש את עצמם לאוכלוסיות היעד שלכם, זה הרבה יותר קריטי מלהסביר לצבא שיש חיילים בדס"מיים כאילו שזה משהו שבכלל עולה במהלך השירות. סליחה שאני מקשה, פשוט יש לכם פוטנציאל ענק וחבל לראות אותו מתבזבז. תודה רבה על התשובה המפורטת והעניינית - קודם כל 250 שקל לפגישה של מטפל זה סמלי. ואנחנו נשתדל לבוא לקראת מי שצריכים במה שאפשר ובעזרת תרומות נוכל גם להעמיד סיבסודים - אמנם אנשי הטיפול הם אנשי מקצוע וזאת עבודה אמיתית שדורשת הרבה זמן ומשאבים מעבר לשעת הטיפול (לדוגמא - שכירות חדר והדרכה). האם על מטפלים לעבוד בחינם? 400 ש"ח הוא מחיר שרק מטפלת אחת לוקחת, סקסולוגית - והאירגון לא לוקח שקל מההכנסה הזאת שלה. בהחלט נוסיף גם מטפלים מתנדבים! הבטחה שעד יום ראשון יהיה גם רובריקה של מטפל מתנדב ובשמחה ניתן שירות כזה, אחרי שמטפל מתנדב יעבור הכשרה מתאימה (כפי ששאר המטפלות עוברות על מנת להבטיח את איכות השירות שלהן) הרעיון לקו ייעוץ הוא רעיון נפלא והוא בהחלט עלה בעבר כאחד הדברים שאפשר לעשות במרכז. יש כמות מסויימת של עבודה שקבוצה של אנשים יכולה לייצר ולכן זה לא היה הדבר הראשון שיכלנו לעשות עם הקמת האתר. לידיעתך בעבר היה ניסיון להפעיל קו כזה והקו נסגר אחרי תקופה. אם יש בך רצון אמיתי שדבר כזה יקרה אנחנו נשמח לספק ליווי מקצועי ולהכשיר את האנשים ואמנם תיכנון ופיתוח הכשרות, גיוס מתנדבים וניהולם, ישיבות צוות, אפילו קו שמגיע לטלפונים שונים - כל הדברים האלו הם דברים שדרושים עבורים משאבים מקצועיים, זמן וכסף. - זה הזמן להבדיל גם בין טיפול של איש מקצוע ליעוץ של מתנדב שאיננו איש מקצוע - מדובר פה על שנים של הכשרות ונסיון מובטח, לעומת 36 שעות של מתנדב. אנחנו כן נותנים גם שירות טיפול אונליין והוא יותר זול. וכאמור נבוא לקראת מי שיש לו צורך. לגבי השפה באתר - אנחנו לוקחים איתנו את כל ההערות שנאספות פה ובמקומות אחרים ואנחנו נערוך שינויים על מנת לענות על כך. זה חשוב שוב להבהיר - האירגון, למרות שעומדת מאחוריו עבודה של שנים, זה עתה הושק ואנחנו בהחלט לוקחים את כל מה שאתם אומרים בחשבון ושואפים להתאמת השירותים והאתר לפי הביקורות. |
|
המרכז למיניות אלט' |
לפני 6 שנים •
26 ביולי 2018
לפני 6 שנים •
26 ביולי 2018
Green eyed girl כתב/ה: [quote=]
מעבר לזה אנחנו פועלים לשנות את תפיסת הבדס"מ בחברה ולהתאים את השירותים בקרב מוסדות שונים, לדוגמא משטרה, צבא, רפואה וחינוך. אף אחד לא מבטיח שהאירגונים האלה ירצו לשלם בשביל לשנות את דעתם על נושאים מסויימים ובכל מקרה תרומות יעזרו להפעיל פעילויות לטובת העניין. ככל שיש לנו יותר משאבים אנחנו יכולים לפתח ולהפעיל יותר שירותים. הדברים שאנחנו נעשה הם דברים שעולים *מכם ובעזרתכם* בין אם מדובר בסדנאות במרכזי סיוע, קמפיין ליצירת סביבה בטוחה יותר באירועים, סדנאות טכניקה וכל דבר אחר שנועד לשרת את הקהילה יתקבל בברכה. אני לא חושבת שאנשים בלי הכשרה מתאימה יכולים באמת לנתח את תוצאות הסקר ולהסיק את המסקנות הנכונות אבל נשים את זה רגע בצד. הייתי רוצה לדעת איך ומתי אתם מתכוונים לעשות את הדברים המופלאים האלה או בצורה יותר פשוטה, כשתהיה לכם רשימת יעדים או כיוון ברור אז נדבר, בנתיים זה אתר חביב + כל מיני הבטחות.[/quote] נכון - הם לא ולכן אנחנו מחפשים במתנדבים שלנו אנשים עם ידע בסטטיסטיקה וידע בניתוח מחקרי - הסקר אגב הוא סקר צרכים זה שונה מסקר שהוא לצרכי מחקר אקדמאי. אנחנו נפיק את ניירות העמדה עם התכניות המפורטות תוך כמה חודשים. בינתיים אנחנו אוספים מתנדבים רציניים ורעיונות כאמור - אנחנו מתחילים עכשיו. |
|