סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

שימוש בבינה מלאכותית לכתיבת פוסטים בבלוג

פרלין​(נשלטת)​{ש}
לפני 6 חודשים • 22 ביולי 2025
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 22 ביולי 2025
אם לסכם,
יש כאלה (ואני ביניהם) שחושבים שזה שיקוץ משוקץ.
הם מתחלקים לשניים:
1. אלה שחושבים שזה שיקוץ כלפי חוץ: גניבת דעת והונאה.
2. אלה שחושבים שזה שיקוץ כלפי פנים: החלפת דרך הביטוי שלהם במכונה.

יש כאלה שחושבים שמדובר בכלי יעיל ומצוין שעוזר לארגן מחשבות ומשפר ניסוח ואולי פרומפטינג הוא סוג של דרך ותהליך בפני עצמם.

כך או כך, כולם חושבים שאי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה ונידונו למגיפת שיבוטים אפילו קיצונית יותר.

ואני חושבת, שלמרות שזה לא נעים, גילוי נאות דוגמת: בחלק מהפוסטים אני נעזר בבינה מלאכותית, הוא נחוץ. ואני מקווה שיום יבוא ומי שלא ישתמש בגילוי נאות כזה, יהיה נתון לסנקציות חברתיות.
אלפא-בטא​(מזוכיסט)חשבון מאומת
אלפא-בטא​(מזוכיסט)חשבון מאומת
אלפא-בטא​(מזוכיסט)חשבון מאומת • 22 ביולי 2025
פרלין כתב/ה:
אם לסכם,
הם מתחלקים לשניים:

יש כאלה שחושבים שמדובר בכלי יעיל ומצוין שעוזר לארגן מחשבות ומשפר ניסוח ואולי פרומפטינג הוא סוג של דרך ותהליך בפני עצמם.

כך או כך, כולם חושבים שאי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה ונידונו למגיפת שיבוטים אפילו קיצונית יותר.

ואני חושבת, שלמרות שזה לא נעים, גילוי נאות דוגמת: בחלק מהפוסטים אני נעזר בבינה מלאכותית, הוא נחוץ. ואני מקווה שיום יבוא ומי שלא ישתמש בגילוי נאות כזה, יהיה נתון לסנקציות חברתיות.

נכון בעייני, אני חושב שישנם כאלו ששתי הסיבות נכונות עבורן.
ve-ra
ve-ra • 22 ביולי 2025
פרלין כתב/ה:
אם לסכם,

נכתב באמצעות?
פרלין​(נשלטת)​{ש}
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 22 ביולי 2025
ve-ra כתב/ה:
פרלין כתב/ה:
אם לסכם,

נכתב באמצעות?

לא! מודה שתכננתי, אבל עדיין יותר מהר לי לכתוב בעצמי
masoul
masoul • 22 ביולי 2025
פרלין כתב/ה:
אם לסכם,

אני חושבת, גילוי נאות דוגמת: בחלק מהפוסטים אני נעזר בבינה מלאכותית, הוא נחוץ. ואני מקווה שיום יבוא ומי שלא ישתמש בגילוי נאות כזה, יהיה נתון לסנקציות חברתיות.

ואני חושב, שזה עדיין לא מספיק, עדיין מעורפל מידי. והנוסח הנכון הוא "פוסט זה נכתב בעזרת בינה מלאכותית"

ואפשר להוסיף, הפוסט מייצג את דעותיי עמדתי והבנתי, וכך להפוך את מה שהAI כתב לשלך.

ועוד יותר, אני באמת מאמין שאם אתה מוסיף הפוסט נכתב בעזרת AI, אולי אתה מאבד נקודות על התנסחות רהיטות וכו.
אבל אתה מרוויח נקודות על אמינות ועל יושרה, וכרגע גם על אומץ, ובעיני אלו נקודות כל כך יותר חשובות ונדירות.
אחרי הכל, לכתוב יפה ולהתנסח יפה כל מכונה יכולה, כמה אנשים בזמננו מקבלים נקודות על יושרה ואמינות ואומץ?
עננית​(נשלטת)
עננית​(נשלטת) • 22 ביולי 2025
פרלין כתב/ה:
אם לסכם,
הם מתחלקים לשניים:

לפני שבוע כזה, ישבתי לכתוב שיר. הוא שיר ממש פגזי!!! (אני אשלח לך קישור לעמוד שלי בפרטי אם תרצי)
פשוט התלבטתי על מילה. מילה אחת!!!!!!! שעות הסתובבתי סביב הזנב, ואז ביקשׂתי מג'פטה שתביא לי את כל המילים הנרדפות שרלוונטיות לתחום המילה.

אז בהקשר, אני מנסה להג׳יד שאני מסכימה איתך, אולי נאות לנסח איזה שהם כללי בסיס, כשאחד מהם יהיה להגיד נעזרתי בבוט. אבל זה צריך להיות ספציפיק ממש. מה אם למשל חיפשתי מילה, כתבתי באמצעות בוט, אבל כתבתי איתו את השיר באמצעות מילה אחת.
כאילו איפה עובד הגבול כזה.

עובדת בונוס: בא לי להעלות המחזה שלי מדברת עם צ'אט גיפיטי
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 22 ביולי 2025
אם התוכן שלו - ואת סידרת = לא שלך.
אם התוכן שלך - והוא סידר = שלך.
ve-ra
ve-ra • 22 ביולי 2025
teacher כתב/ה: