ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

ריכוז הטרלות

Arminius​(נשלט)
לפני 3 שנים • 26 ביולי 2021

ריכוז הטרלות

Arminius​(נשלט) • 26 ביולי 2021
אוקיי נראה שהפורום שוקק טמטום בזמן האחרון עם להיטים שאני לא אדבר עליהם במפורש מתוך נימוס, אבל מי שיודע יודע. אז החלטתי ליצור שרשור כדי לרכז את זה.

יש לך משהו ממש ממש מטומטם שאת/ה פשוט חייב/ת לשתף עם כולם? שאלה אבסורדית לחלוטין שסביר להניח שלא יכבדו אותה אפילו בתגובה? סתם הטרלה שרצית לכתוב ואת/ה לא בטוח/ה איפה? שימו פה ותחסכו את מהפורום עוד כותרות טיפשיות.
    התגובה האהובה בשרשור
NobleSavage
NobleSavage • 26 ביולי 2021
בוז. משבית שמחות. בוז.
Arminius​(נשלט)
Arminius​(נשלט) • 26 ביולי 2021
ההיפך. עכשיו יש שרשור לרכז בו הכל. הטרלות בשלוף מתי שרק תרצה לקרוא
Butterfly Effect
Butterfly Effect • 26 ביולי 2021
אני כלכך אוהבת אינדיגו שאני עושה איתו הכל אני שותה אותו, אוכלת אותו (בתור אבקה ) אני גם מבשלת אני שמה אבקת אינדיגו, אני גם מתקלחת עם אינדיגו ולא מים , אני גם משתמשת בבקבוק של אינדיגו בתור דילדו זרקתי מזמן את מה שהיה לי, אני גם מסניפה אינדיגו כל פעם אני נכנסת לשירותים בעבודה במשרד בלחימודים אני שמה על הפלאפון שורה ומסניפה ככה,גם באוזן אני ממליצה לפזר אינדיגו מדיי לילה
היום נגיד לא צרכתי אינדיגו לא בצורה אוראלית או אנאלית וזה קשה לי מאוד אני חשה עייפה מאוד
Netrunner​(נשלט)
Netrunner​(נשלט) • 26 ביולי 2021
מישהו פה שמע על המיזם הזה של חברת אמוזה?
שמעתי שככה אפשר להכיר שולטות
אני מתעניין לדעת אם שווה להשקיע בזה או לפתוח אונלי פאנס
Grey / Green
Grey / Green • 26 ביולי 2021
אם את נשלטת רצינית תמצצי לי אחרת את לא נשלטת רצינית. הפה הוא החור הכי עסיסי בגוף בגלל בלוטות הרוק ובגלל שאני אדון. לא מצצת לי? בסדר את רק 16.667% נשלטת
Kitty frank
Kitty frank • 26 ביולי 2021
למה אין פה שולטות לל''ג????
lovable
lovable • 26 ביולי 2021
די נו אבל איך הכלוב יתקיים בלי מטריל יומי
הם עמודי התווך של הקהילה
בלעדיהם אין לי למה להיכנס לכאן
FoxyBoxy
FoxyBoxy • 26 ביולי 2021
וואי פוסטים סטייל:
"אם השולטת הכוסית מטר שמונים גוף חטוב המאוד אמיתית ובכלל לא דמיונית שלי שמה את הפין הגדול, והמאוד לא ממוצא מינוס שלי, בתוך כלובון קטן במשך 14 שנים יכול להגרם לי נזק?
אני פשוט לא יודע לעשות גוגל ואני מקבל את עיקר ההמלצות הרפואיות שלי על סמך תגובות ראנדומליות בפורום מיני
נ.ב.
האם יש שולטות בקהל שזה מדליק אותן? שואל בשביל חבר דמיוני"
לפחות פעם בחודש פוסט כזה קופץ