סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

דגלים אדומים!

המרכז למיניות אלט'
לפני 22 שעות • 10 בספט׳ 2026

דגלים אדומים!

המרכז למיניות אלט' • 10 בספט׳ 2026
הי לכולם.ן! זה שוב אנחנו, מקשים עם שאלותicon_smile.gif

נשמח לשמוע, כאשר אתם מגיעים יחסים חדשה- האם יש מילים או מעשים של הצד השני, שיגרמו לכם להסס אם להכנס למערכת? האם זה משנה אם מדובר בזוגיות, במערכת שליטה בלבד, או בסשן מזדמן? נשמח לשמוע, כדי להבין טוב יותר, אם יש צד מסויים של השוט עימו אתם מזדהים יותר.

אגב, זה השתנה במהלך הדרך, במידה שאתן ותיקות יותר? יש כיום דגלים אדומים שאתן מזהות שבעבר לא הייתן מקטלגות ככאלה?

נשמח לשיתוף ידע וחוויות אישיות!

"קינק-ווייז"
פרוייקט שיתוף הידע של המרכז למיניות אלטרנטיבית
#KinkWise
ברייה​{לא!!!מחפשת}
לפני 21 שעות • 10 בספט׳ 2026
ברייה​{לא!!!מחפשת} • 10 בספט׳ 2026
כשמישהו אומר לי ״מה שאת מספרת על עצמך יהיה מובן לי יותר אם תצייני עם איזה צד של השוט את מזדהה״, נדלקים אצלי זרקורים אדומים, אזעקה של פיקוד העורף, מסוקים של חיפוש נעדרים מתחילים לזמזם באוזניים ודגלים אדומים מתנופפים ברוח.

הדגל האדום הקבוע שלי קופץ כשאני פוגשת אדם שמתייחס לפרקטיקה מינית שמושכת אותו כאל מפתח להבנת האישיות שלו. אם בעיניו ״שולט״ או ״נשלט״ מסבירים מי הוא, סביר שינסה להבין באותו מפתח גם מי אני. ומי שמסיק על האישיות שלי מתוך פרקטיקה מינית, לעולם לא יכיר אותי באמת.
המרכז למיניות אלט'
ברייה כתב/ה:
כשמישהו אומר לי ״מה שאת מספרת על עצמך יהיה מובן לי יותר אם תצייני עם איזה צד של השוט את מזדהה״, נדלקים אצלי זרקורים אדומים, אזעקה של פיקוד העורף, מסוקים של חיפוש נעדרים מתחילים לזמזם באוזניים ודגלים אדומים מתנופפים ברוח.

הדגל האדום הקבוע שלי קופץ כשאני פוגשת אדם שמתייחס לפרקטיקה מינית שמושכת אותו כאל מפתח להבנת האישיות שלו. אם בעיניו ״שולט״ או ״נשלט״ מסבירים מי הוא, סביר שינסה להבין באותו מפתח גם מי אני. ומי שמסיק על האישיות שלי מתוך פרקטיקה מינית, לעולם לא יכיר אותי באמת.

חס ושלום, זו לא הייתה הכוונה. הכוונה הייתה יותר שבדרך כלל מתייחסים רק לדגלים אדומים אצל הצד השולט, ולמעשה גם בצד הנשלט יכולים להיות דגלים אדומים. וזה בסדר גמור גם לא להזדהות בלעדית עם אף צד של השוט או לא לרצות להגיד. אני אתקן את השאלה המקורית.
המרכז למיניות אלט'
*מאחר ואין כבר אפשרות לערוך את השאלה המקורית, ויש כבר תגובה, נפרסם שנית לאחר עריכה*

נשמח לשמוע, כאשר אתם מגיעים למערכת יחסים חדשה- האם יש מילים או מעשים של הצד השני, שיגרמו לכם להסס אם להכנס למערכת? האם זה משנה אם מדובר בזוגיות, במערכת שליטה בלבד, או בסשן מזדמן?

אגב, זה השתנה במהלך הדרך, במידה שאתן ותיקות יותר? יש כיום דגלים אדומים שאתן מזהות שבעבר לא הייתן מקטלגות ככאלה?

נשמח לשיתוף ידע וחוויות אישיות!

"קינק-ווייז"
פרוייקט שיתוף הידע של המרכז למיניות אלטרנטיבית
#KinkWise
הוא​(שולט)
לפני 20 שעות • 10 בספט׳ 2026
הוא​(שולט) • 10 בספט׳ 2026
כמה אתם ואיך נראה תהליך ההתרבות
קושקה שלו​(מתחלפת)​{Drizztpool}
לפני 19 שעות • 10 בספט׳ 2026
יש המון. וכל כמה זמן נוספים עוד.
במקרים של הצד השולט - אני אוהב לעשות סשן על (הכנס חומר משנה תודעה פה).
גם לדבר על מה הוא רוצה לעשות, בלי לשאול אותי מה הגבולות, מה האפטרקר הרצוי, ועוד... זה לא סוג ההחפצה שאני מעוניינת בה.
גם נשלט שרק מתעניין בפרקטיקות המעניינות אותו מדליק לי נורה אדומה.
אבל הנשלט שאומר - ''אין לי גבולות'', או השולט שאומר - ''גבולות נועדו להיפרץ''... פה זה כבר המלצה אישית של לברוח משם ולא לתת לפסיכופט להתקרב אליך. כי שם המקום הכי לא בטוח שיש.
ותמיד יש גם את כל הקטנים נשלט מדהים עם וותק של 30 שנה ואין לי המלצה אחת לתת.
או אני שולט מלידה ומכיר את כל הפרקטיקות אבל אין לי אף אקסית שיכולה להמליץ עלי.
אם אתה וותיק וכולי האקסיות שלך פסיכיות... אתה המכנה המשותף לכולן!

יש עוד הרבה, אבל אלו קופצים הכי הרבה.
זאלופון​(שולט)

Re: דגלים אדומים!

זאלופון​(שולט) • 10 בספט׳ 2026
המרכז למיניות אלט' כתב/ה:

נשמח לשמוע, כאשר אתם מגיעים יחסים חדשה- האם יש מילים או מעשים של הצד השני, שיגרמו לכם להסס אם להכנס למערכת?

"כולם.ן"
    התגובה האהובה בשרשור
jinj​(נשלטת)
jinj​(נשלטת) • 10 בספט׳ 2026
מניסיוני הקצר, אם השיחה ריקה מתוכן אמיתי, רק מחמאות, ומשם עוברים ישר לדיבורים על סקס ומה הוא אוהב, דגל אדום.

תודה על השרשור הזה, כי אני גרועה בזה ואשמח לקרוא המלצות מותיקות ממני.
Sirene​(נשלטת)
Sirene​(נשלטת) • 10 בספט׳ 2026
יש את הדברים הסטנדרטים כמו "איתי אין דבר כזה גבולות." וכו'.
יש דברים שהם קצת יותר אישיים לי, שאני מאוד אוהבת במיטה אבל אקבל מהם פריחה בכל מקום אחר כמו "את שלי" וכו'.
הפלתי בעבר אנשים על חוסר אדיבות לנותני שירות. לטעמי זה מעיד על התנהלות לא רק בזוגיות בהמשך, אלא על נקודת ראייה היררכית באופן מאוד ברור שתימשך מעבר לגבולות הסשנים ובוודאות תנשוך אותי בטוסיק ככל שאבטח בהם יותר.
מפילה גם אנשים שמנסים לזרז החלטות שלי. בכלל, כשמישהו מנסה לזרז תהליך מחשבה שלך, זה כי הוא חושש שלא תיקח את מה שהוא מציע. גם בשוק כשמציעים רק היום בשקל תשעים. גם מוכר הארטיק בים שאומר אני הולך. גם דת שאומרת שאם לא תעשה X היום תלך לגיהנום. מבחינתי זה סוג של תרמית, כי הם מנסים להפקיע ממני משאב של שיקול דעת. זה לגיטימי לחלוטין שמישהו יגיד לי שהוא יכול לחכות לתשובה עד סוף השבוע, אבל שהוא לא מבטיח שההצעה תישאר אחרי כי יש לו אופציות נוספות. אבל אפשר לקלוט כשהזרז מגיע כי הם לא רוצים תהליך חשיבה אחראי.
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 10 בספט׳ 2026
אין אצלי חוקים נוקשים. זה בעיקר תחושות.
אבל אם לא כיף לי, אני מרגיש שאני איכשהו צריך להסתיר או להסוות את מי שאני כאדם, ואני לא יכול לנהל שיחה על סתם שטויות, אז גם לא מעניין אותי להגיע איתה לאינטימיות.