סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

יומן חלל

מסע בין כוכבים...
לפני 6 שנים. 24 בספטמבר 2018 בשעה 11:10

 

מצרכים:

1 קילו קמח

6 כפות סוכר

כף מלח

2 כפות שמן

2 וחצי כוסות מים

2 חב' מרגרינה או חמאה לפי הטעם, רכות, מניחים מחוץ למקרר עד שמתרכך.

 

אופן ההכנה (לפי שלבים):

לשים עד שמתקבל בצק אחיד ודביק, מכסים את הבצק בשמן ונותנים לו לנוח כך במשך שעה.

מכניסים למקרר (אני מעבירה את הבצק לשקית וסוגרת הייטב) ללילה או לארבע שעות לפחות.

מוציאים מהמקרר ומניחים בערך לחצי שעה כדי שהבצק יהיה יותר נוח לעבודה.

מחלקים ל 15 כדורים שווים מורחים שמן על משטח העבודה, וכל כדור לשים בנפרד ומכניסים לתוכו עוד שמן תוך כדי לישה. מניחים לכדורים מכוסים עם מגבת או ניילון למשך שעה.

שוב מורחים שמן על המשטח ( אני משתמשת בממש מעט שמן על המשטח רק כדי שהעלים לא ידבקו). פותחים כל כדור לעלה גדול דק וכמעט שקוף, מורחים במרגרינה מקפלים ומגלגלים.

את סיר הג'חנון משמנים במעט מרגרינה ממלאים בג'חנון שגלגלנו ומכניסים לתנור על חום של 120 מעלות למשך כל הלילה.

את הביצים אני מוסיפה בדרך כלל אחרי שעתיים שהג'חנון בתנור...

 

בתיאבון

 

💜

חיוך מרושע - בשם כל אנשי הכלוב הרעבים ומזילי הריר על הפוסטים הקודמים שלך, מודים לך מקרב לב :)
לפני 6 שנים
BlackAngel S​(נשלטת) - אלופההההההההההההההה!!!!
💋💞💋💞💋💞💋💞💋
לפני 6 שנים
Gabriel - זה יעבוד גם עם קמחים אחרים (ללא גלוטן)?
לפני 6 שנים
Gabriel - תודה כבר מצאתי תשובה
לפני 6 שנים
אמון מלא - כל מה שאני שמעתי זה "בלה בלה בלה , תביא תימניה"...
לפני 6 שנים
Copper - אתה יודע שאם אתה מבקש....
לפני 6 שנים
אמון מלא - יודע 💜
לפני 6 שנים
אפרוחיתי - גברת....
כל הכבוד לך על המתכון

עכשיו תביאי

(תזכרי.... הבטחת לי ממזמן)

כמה זמן צריך לחכות
למשלוח ממך 🤔🤔
לפני 6 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י