לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

Venus in Fursחשבון מאומת

מתחת לפרווה

God is in every petal of every wildflower
Every raindrop that quenches the thirst
Of beautiful planet Earth
לפני שנתיים. יום חמישי, 23 בינואר 2025 בשעה 17:45

כמה גדולים ככה עסיסיים ומתוקים. 

בדיוק כיביתי את הגז אחרי 8 שעות של הכנת ציר חדש לראמן. (קפצתי אתמול לצוד עצמות חזיר ובייקון מעושן). הבן מגיע מחר. הפעם השכיל לקבוע מראש. (חינוך זה תהליך ארוך). הטארה והתוספות מהראמן מלפני כמה שבועות חיכו בסבלנות במקרר, במקפיא, ובארון לאורח ראוי. 

לקוח ותיק מאוד התקשר והביע רצון לחזור לעבוד יחד. קצת הופתע מהקפיצה פי שלוש במחיר, אבל בכל זאת עברו 20 שנה. לאחר שסקרתי לו את מצבי בכנות הוא אמר שלהיות לבד זה כמו יהלום שלוקח זמן לגלות, לחשוף וללטש. 

ניבאתי בתחילת המהלך שאני מניה ששווה להשקיע בה. כבר הגיעו כ10 לקוחות חדשים בתקופה האחרונה. מי שמגיע/ה אליי נוטה לא לעזוב לעולם, ובמקביל להביא את החברים. ב30 שנה של פעילות, לא הוצאתי אגורה על פרסום או שיווק. 

הסבטקסט הוא שאני לא מתכוון יותר לרדוף אהבה. לא ארשם לאפליקציות. לא אתמקצע במסיבות ובמאנצ׳ים. (אולי אפציע לעיתים רחוקות אם יסחבו אותי, אסבול ואשתעמם למוות ואפרוש אחרי 30 דקות). לא תקבלי ממני הודעה אדומה או סגולה ראשונה (לא ששלחתי כאלו בעשור האחרון אניווי). 

מי תרצה סיור מודרך בחורבות הנטושות של ביה״ס לבנות ע״ש ונוס בפרווה? מי תחפוץ בחשיפה ללב שחור מבושה ומנופץ לרסיסים בוהקים וחדים? מי תהיה אמיצה לנסות להצית להבה בעצמות היבשות והשחורות מאבק ומזפת? 

 

לפרסום זה יש תגובות, הרשמ/י או התחבר/י כדי לקרוא ולהוסיף תגובות.

הרשמ/י התחבר/י