שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

תומא חוקרת הפטישים

לפני 5 שנים. 4 באפריל 2019 בשעה 7:36

החורף הזה שמשום מה גלש לנו לאביב עושה לי חשק לשוקולד. ואם כבר שוקולד, למה לא לשלב אותו עם הפטיש הנהדר ספלושינג?
ספלושינג הוא פטיש שבו מורחים, מתמרחים, מתיישבים או שופכים כל מיני חומרים בעלי מרקמים שונים. רבים מהחובבים מעדיפים להשתמש במוצרים אכילים, וכך ניתן גם לעבור לפעילות ארוטית טעימה במידה וזה מתאים לכם.

במידה ובא לכם לנסות קצת להתמרח בשוקולד, או שסתם בא לכם מתכון מעולה לממרח שוקולד/פונדו שוקולד שלא דביק על העור, מוזמנים לנסות!

מרכיבים:
500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
50 גרם חמאה
200 גרם שוקולד חלב
200 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:
להרתיח את השמנת והחמאה הרתחה "רכה" (טיפה יבעבע בקצוות) בקערת נירוסטה.
לשים את הקערה על סיר עם מים רותחים (סיר כפול/ בן מארי).
להוסיף בהדרגה 2-4 קוביות שוקולד ולערבב עד שנעשה סמיך ואחיד.

הערות:
כשהתערובת חמה ניתן להשתמש בה כפונדו ולטבול פירות, מרשמלו ושאר דברים משמחים.
כשהיא מתקררת היא מקבלת מרקם של ממרח שוקולד וניתן למרוח בקלות על העור וללקק בהנאה.

שיהיה בתאבון 😉


להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י