זה נדיר אצלי... פעם אחרונה שאני זוכר שזה קרה לי הייתה לפני שנתיים...
אבל מידי פעם אני מתאהב במישהי משום מקום וממש בלי סיבה ברורה.
אני לפעמים מתאהב, או שיש לי קראש... לא סגור איך להגדיר את זה ומה ההבדל ביניהם... במישהי רק מתמונות וכמה טקסטים בודדים.
זאת הרגשה מאוד מוזרה להתאהב במישהי דרך פרופיל באחת האפליקציות או פה בכלוב, מחצי תמונה וחמש פוסטים.
אני אפילו לא יכול להגיד שאני בונה משהו בדמיון, כי זה קורה מאוד מהר מזמן החשיפה... אני לא מספיק לדמיין כלום והרגש הזה פשוט צף בי.
וכשזה קורה זה כמעט תמיד נגמר בתסכול גדול...
הבעיה העיקרית עם התחושה הזאת היא שזה כמעט אף פעם לא הדדי... עם האקסית שלי זה היה ככה לפני 6 שנים, אבל חוץ ממנה זה תמיד נגמר מהר מאוד, כי הצד השני לא באותו סרט שאני נמצא בו... וזה הכי הגיוני שיש, כי הסרט שאני נמצא בו ילדותי ולא ממש קשור למציאות.
זה קורה לי גם בימים האלה ממש... שאני פותח את הלב למישהי בגלל ההתאהבות הלא קשורה הזאת לכלום ושום דבר... ואנחנו בכלל לא גולשים על אותו גל. איך נגלוש?... היא בן אדם שפוי שחי את החיים שלו, ופתאום נופל עליה גבר עם מחולה של רגשות משום מקום.
אבל מה אני אעשה?.. אני באמת מרגיש שהיא מיוחדת בעיניי.
ברור לי שאני דוהר ישר לצוק, ובדרך לנסוע מעבר לתהום... ושום היגיון בריא לא מצליח להוריד את ההתרגשות כשהיא כותבת לי חצי משפט מתוך נימוס או נחמדות.
אני פשוט לא מבין אנשים שמרגישים שיש להם שליטה על החיים, הבחירות או הרגשות שלהם.
כל שנייה בחיים שלי אני חווה חוסר שליטה מוחלט.
זאת גם הסיבה שהמושג שולט תמיד נשמע לי מטומטם... איך ועל מה אתה בדיוק שולט אם על הרגשות וההחלטות שלך אתה לא שולט.

