סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

תאוות ותשוקות- סיפורים ופנטזיות

©כל הזכויות לתכנים אשר הוצגו בבלוג זה על ידי יוצרו, לרבות כל הזכויות החוקיות אשר שמורות כקנין רוחני, זכויות
יוצרים והפצה וכל קנין אחר.
כל אלה הינם בבחינת בבעלותו של בעל הבלוג.
התכנים המוצגים והן התגובות הינם בבחינת לשימוש הקורא בצורה אישית, ואין לעשות שום שימוש שחורג מכך, לרבות שימושים מסחריים, הדפסה ושיכפול ו/או כל פירסום, כל זאת ללא קבלת הסכמת בעל הבלוג מראש ובכתב.
לפני 17 שנים. 17 ביולי 2007 בשעה 13:03

מתכון ביתי להכנת שלגון שתן[u]

חומרים:

4 כוסות חד פעמיים
4 מקלות ארטיק
1 כד שתן טרי
4 סירופ בטעמים- קולה, פטל, תפוזים, אפרסקים.... כיד הדמיון.
1 כפית לבחישה
1 סאב/ית

אופן ההכנה:

יוצקים שתן טרי ל-4 כוסות חד פעמיים, לכול כוס מוזגים מעט סירופ,
מערבבים, טועמים כדי לוודא שטעים, מכניסים למקפיא ל- 4 שעות.
מוציאים ותוקעים במרכז כל כוס מקל ארטיק, מכניסים למקפיא למספר
שעות נוספות.
על מנת להוציא את השלגון מהכוס מניחים לשנייה או שתיים מתחת לברז
המיים(רק את הפלסטיק- שהמים לא יגעו בשתן הממותק).
קושרים את הסאב/ית , פוקדים לפתוח פה גדול........................

בתאבון.
מתאים במיוחד לימי הקיץ החמים.
פאני היל

שפחריפה - אני חושבת שנדרשת הבהרה-
כשאת כותבת שלכל כוס מוזגים מעט סירופ , האם כוונתך לכוס במובן כוסות או לכוס במובן כוסים?
ברור שהמקרה השני שמצריך לתקוע את הסאבית בשלמותה למקפיא מסובך יותר, אבל ללא ספק משלהב את הדמיון...
לפני 17 שנים
Whip​(שולט) - יש פה קץ'
הדום אמור לעשות את זה ?!?!
"טועמים כדי לוודא שטעים" ??
חייבים סאב-טועם, עדיף עם ניסיון קודם ועבודה במדריך מישלן.
לפני 17 שנים
פאני היל​(לא בעסק) - הבהרות לשפחריפה ול WHIP
אכן הדום אמור לטעום, אין כל פסול בכך, אפשרי
לשכור סאב טועם אפשר למצוא בדפי זהב, תחת
הכותרת- מקלחות זהב.
סאבית קפואה? אפשרי למסיבת פליי פרטי-
שוכבת על שולחן כפסל קרח , מכוסה בשתן קפוא..
אפשר להמשיך כיד הדמיון.
לפני 17 שנים
sick boy - זה קצת יהרוס אבל מהקטע כשהסאב או הסאבית ילקקו להם בהנאה שלגון שתן, כשיש לו גם טעם טעים, גם הוא קר בימים החמים האלה, וגם בסופו של דבר אין בזה בכלל אמוניה, שכבר מזמן ברחה לה ואיתה גם כל הסירחון. אצלי סאבים יקבלו שלגוני שתן כפרס במידה ויגיע להם.

אבל אהבתי את הרעיון הכללי.
לפני 17 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י