לפני 18 שנים. 26 בדצמבר 2005 בשעה 17:29
עוגיות עסיס פות
המצרכים:
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
3 ביצים
6 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 כוס עסיס פות
אופן ההכנה:
מחממים 3/4 כוס של העסיס על אש נמוכה מאוד, מוסיפים תוך כדי ערבוב את השמן והסוכר.
בקערה נפרדת טורפים את הביצים ומוסיפים אותן בהדרגה לתערובת העסיס.
מקפלים פנימה את הקמח ואבקת האפיה תוך שמירה על מרקם אחיד וחלק.
מצננים במקרר למשך חצי שעה.
מכינים כדורים קטנים ואופים בתנור כ-15 דקות בחום בינוני.
בסיום מורחים עוד עסיס על העוגיות המוכנות, ואפשר גם לפזר אבקת סוכר או קוקוס.