לפני 15 שנים. 30 בדצמבר 2008 בשעה 20:10
קיבלתי המון המון אורז לבן היום.
אז החלטתי שאני צריך קצת מחשבה יצירתית בשביל לעשות ממנו טובין וטקילין.
לקחתי את חצי מיכל השמנת המתוקה שנשאר מהמסיבת פיג'מות, הכנסתי עם האורז למעבד מזון, הוספתי כמו נדיבה של דבש, וטחנתי למרקם גרגירי(אבל עדיין מוצק), עשיתי כדורים חביבים כאלו והנחתי על נייר אפייה, בזקתי מעל קינמון, מעט מעט ג'ינג'ר וצ'ילי ואפיתי בחום נמוך כ-15 דקות.
יצא מעדן חורף מפנק בצורה יוצאת דופן, שיכול להיות בסיס להמון וריאציות, גם להכנה במגש והגשה עם מנה עיקרית מתאימה (נתח דג נימוח ולבן יהיה מתאים לדעתי) ויין לבן.
בתאבון.