צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

עץ הדומים עסוק

חצי סוקרטס בפיתה.
לפני 15 שנים. 30 בדצמבר 2008 בשעה 20:10

קיבלתי המון המון אורז לבן היום.
אז החלטתי שאני צריך קצת מחשבה יצירתית בשביל לעשות ממנו טובין וטקילין.

לקחתי את חצי מיכל השמנת המתוקה שנשאר מהמסיבת פיג'מות, הכנסתי עם האורז למעבד מזון, הוספתי כמו נדיבה של דבש, וטחנתי למרקם גרגירי(אבל עדיין מוצק), עשיתי כדורים חביבים כאלו והנחתי על נייר אפייה, בזקתי מעל קינמון, מעט מעט ג'ינג'ר וצ'ילי ואפיתי בחום נמוך כ-15 דקות.

יצא מעדן חורף מפנק בצורה יוצאת דופן, שיכול להיות בסיס להמון וריאציות, גם להכנה במגש והגשה עם מנה עיקרית מתאימה (נתח דג נימוח ולבן יהיה מתאים לדעתי) ויין לבן.

בתאבון.

לילי ש' - ככה בספונטני?
לפני 15 שנים
Tobias​(אחר) - כן, מה לעשות, היה לי דגדוג באצבעות.
לפני 15 שנים
Morticia - מותק, זה כבר הרבה יותר מחצי סוקרטס בפיתה!

די... יש לי חולשה לבשלנים... ונשמע טעים... חוץ מהג'ינג'ר שאני לא כ"כ אוהבת אבל איזו יופי של יצירתיות, סחתיין עליך!

{נ.ב. בלי לכעוס, אם אפשר... תקילין ממי, תקילין...}

בתאבון!
:)
לפני 15 שנים
Tobias​(אחר) - מתקבל בהמון אהבה דווקא.

והג'ינג'ר לא תופס תפקיד מרכזי, הוא שם רק בשביל להיתפס על השובל של השמנת ולעשות אותו מעט פחות מתקתק(אני לא אוהב מתוק מדי)
לפני 15 שנים
בלוסום​(לא בעסק) - אורז הכי טעים כשהוא בא בפשטות - מטוגן קצת עם בצל, ואז מבושל עם מים..

(אמרה הווזווזית שפלפל שחור גרם לה לחצי מוות...)

בתיאפון
לפני 15 שנים
Tobias​(אחר) - כן נו, אבל אני קיבלתי קרוב לשלוש קילו אורז לבן מוכן כבר.

בכל מקרה זה היה ניסוי מעניין.
לפני 15 שנים
Succubus​(אחרת) - אני מבינה שאתה שואף להמשיך במגמת ההתרחבות מהפוסט הקודם...
לפני 15 שנים
Tobias​(אחר) - זה מה שאני הכי אוהב, להיות שף שאריות.
הייתי רואה את אמא שלי ממציאה מאכלים חדשים מאוכל של אתמול שלשום(היינו קצת עניים מה לעשות) וזה תמיד הדהים אותי.
לפני 15 שנים
ים_yam​(לא בעסק) - עשית אפילו לי חשקים, ואני ממש לא ממעריצי האורז!
אני גם הייתי מעיפה את הג'ינג'ר - זה עושה אותי יותר מדי קופצנית, ושומרת את זה דווקא לקינוח או לנישנוש כשבא משהו מתקתק.
שיחקת אותה!!!!
לפני 15 שנים
ginger - ג'ינג'ר, זה כמובן חיוני.
:-)

איש האורז עם דבש...

ג'ינג'ר.
לפני 15 שנים
the_drow​(שולט) - פשש נשמע מגניב+++
בא לך לרשום את אופן ההכנה והמצרכים באופן יותר מפורט?
לפני 15 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י