אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

עץ הדומים עסוק

חצי סוקרטס בפיתה.
לפני 13 שנים. 22 באוקטובר 2010 בשעה 11:50

להכין לעצמך לחם לבד מסתבר, זה כל כך קל וכל כך מתגמל 😄

כבר שבועיים שאני מכין ואופה לעצמי,
ואני חייב לומר(למה חייב? מי מכריח אותך? להרביץ לו?) שזה תהליך טוב לנפש ואני יכול להוכיח את זה מתמטית!

להלן

להכניס מכות רצח לבצק(הוצאת אגרסיות) + לראות אותו תופח ("זן ואומנות אפיית הלחם") + ריח של לחם נאפה(אפייה טרנסנדנטלית) + לחם חם וטרי ישר מהתנור(congratulations its a boy!) = :)

הזייה​(נשלטת){Tיפוס} - כל הכבוד על ההתמדה! זה מגניב שאופים בתדירות מספיקה בשביל לא לקנות לחם בכלל..

לפני 13 שנים
Tobias​(אחר) - האמת שזה מה זה פשוט,
קילו קמח נותן לי מספיק בצק ליומיים בערך,
שומר במקרר ומוציא חתיכה כל פעם שבא לי.
לפני 13 שנים
silence​(נשלטת) - מידי פעם יש לי חשק לאפות לחם. אבל אנחנו לא אוכלים מספיק לחם בשביל שזה יהיה משתלם:)
והרי לחם שאופים בבית, כבר לא הכי טוב אחרי יומיים...
בכל מקרה- זה כיף. ואפשר ממש לגוון, אז אם אתה צריך רעיונות- תגיד:)
לפני 13 שנים
Tobias​(אחר) - חחח גם לחם מהחנות לא טוב אחרי יומיים :)
לפני 13 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י