צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

עץ הדומים עסוק

חצי סוקרטס בפיתה.
לפני 12 שנים. 14 באוגוסט 2011 בשעה 19:01

היום בערב, היה אחד בבירור אחד הרגעים היפים והטובים בחיי.

שיעור ראשון רשמי בבית ספר לבישול.
ישבתי שם,
רשמתי,
שאלתי,
כל השיעור אני מרגיש שאני עם עיניים נוצצות וחיוך ענק על הפנים.

זה פשוט מילא בי איזה צורך שיש בי מאז שאני זוכר את עצמי,
זה היה...כל כך נפלא.

גם העובדה שזה בישול,
וגם זה שאני תלמיד,
אני, תלמיד.
אני.
במשך שנים חשבתי שהרגע הזה לעולם לא יגיע,
וזה כל כך מיוחד לי, בכל כך הרבה צורות.

הדבר היחיד שעשה לי מעט חיוך שבור בסוף
היה כמה הייתי רוצה לחלוק את זה עם אמא שלי,
המטבח היה המקום שלנו,
ואני בטוח שהיא הייתה מתלהבת איתי ביחד מהכל.

למזלי יש בחיי כמה נשים נפלאות,
שאני יכול לחלוק איתם את זה גם כן.

בקיצור.
אני מסופק.

Josephin​(לא בעסק) - כיף לקרוא אותך, להרגיש את החדווה ההנאה באמצעות מילותיך, בהצלחה!
ואתה תצליח, אני יודעת :-)
לפני 12 שנים
בטי בום​(שולטת) - בהצלחה מותק, תלמד להכין כנאפה :)
לפני 12 שנים
שוסי - וואי כנאפה זה חזק.
הערבים האלו,יש להם יציאות לפעמים.
ורציתי להגיד לך שאני היום הכנתי אורז עם בצל.וזהו.
לפני 12 שנים
בלוסום​(לא בעסק) - :) חיוך מרוח על הפרצוף - לא יכולה למצוא משפט יותר טוב מאשר:

הנתוח הצליח - החולה ח י ! }}{{ ועכשיו לך תכבוש את העולם!
לפני 12 שנים
זאלופון​(שולט) - כנאפה אני יודע וגם חומוס, אבל אם תלמד להכין עטאייף וצוואר כבש ממולא נוכל לעשות ערב חוסאם עבאס לתפארת.

ובאמת כיף לקרוא אותך, כמו שרק לקרוא מישהו שעושה משהו שהוא באמת רוצה לעשות יכול להיות כיף.
לפני 12 שנים
immortal​(נשלטת){MrMiller} - כיף לקרוא שנהנת.
מקווה שתהנה אף יותר משאר השעורים.
שמחה שאתה מחייך :)
לפני 12 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י