לפני 15 שנים. 2 במרץ 2009 בשעה 6:23
גיליתי את תבשילי הקדירה ואני כעת בעליה הגאה של קדירה כבדה מחרס, שרכשתי במבצע בסופר תמורת חמישים שקלים משומשים. נסיון ראשון הוכתר בהצלחה, (עם שלל עצות מהמהירה המומחית בתחום). נתח פאלש פילה עם תפוחי אדמה קטנים, עגבניות שרי חתוכות, שמן זית, דבש, שום, פלפל שחור גרוס גס ורוזמרין. הידעתם שניתן לרכוש נתחי בשר אדום קפואים ולא מיושנים במחיר מציאה של כעשרים שקל לקילו ? זה כמעט יותר זול מתרנגולת. אני בהחלט איש של בשר אדום, זה פשוט ממלא אותי באנרגיות.
יאמי....