לפני 17 שנים. 25 ביולי 2007 בשעה 6:24
עגבניה, שגודלה בחממה,
לעולם לא תתן טעם של עגבניה בלאדי.
גם לא אם היא בת 40 וחצי....
אין ספק -
לעגבניית חממה יש מעלות רבות:
חיי מדף ארוכים,
צבע וצורה מעולים,
זמינות כל השנה.
אבל
הטעם לעולם לא יהיה טעם של בלאדי.
זה לא שזה
"רע" או "טוב"...
טוב ורע הם סוגימשל פרשנות ושיפוט.
זו פשוט תכונה. זה הכל.
כן,
רועדות לי הביציות (שאינלי, אבל זה משנה למטאפורה ?),
כן, יש במה שאני רוצה לעשות מן הטירוף
וגם סיכון עצום.
אבל אני עגבניה שגודלה בחממה - תכלס.
ככה אני.