סבלנות(אחר)
-
כמה הצעות יותר רציניות ממה שעלה לי מקודם...רוטב סלק סלק טחון עם המים שלו שיהיה נוזלי עם לימון...אותו דבר על בסיס עדשים... וניגרט נענע וניגרט רגיל רק שמחמם את השמן בהתחלהושופך אותו על צרור נענע וזרעי כוסברה. מי מלפפון... שוברים מלפפון שמים עליו מלח מחכים שעה סוחטים את כל המים מהמלפפון מי מלפפון מלוחים שמתבלים אותםבלימון פלפל אם יש סירופ רימונים יוצא אש...
לפני שנה
סבלנות(אחר)
-
אהה ופולנטה יותר קרמית על בסיס חמאה
לפני שנה
A mental
-
פעם הבאה רוטב דגים, לימון, טיפה פלפל חריף.
לפני שנה
להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר