לפני 5 חודשים. 29 במאי 2024 בשעה 21:18
אם זה לא קקי אני לא אוהבת. מה לעשות לא הטעם שלי, יש לי חרא של טעם, טעם חרא.
רגילה לאכול חרא עם כפית כל החיים, פתאום אתה בא לי עם כפית של זהב ואוכל בריא?
אני לא יודעת איך אוכלים את זה, לא מוכר לי, לא טעים לי.
לך תסביר לתאילנדי שגוק תמר זה לא חטיף, לא נשנוש, זה מגעיל זה איכסה, זה קיי 300, זה אמאללללה זה כף כף במהירות האור טס למחושים ולשמוע את המפרקת שלו נשברת כאילו יש לו שם מינימום דבשת של גמל.
לא יעזור מבחינת התאילנדי זה אוכל. גם לא סתם אוכל, אוכל של בית, כזה שמזכיר את הילדות, זיכרונות נעימים שמציפים את החושים.
אותו דבר אני והחרא. זה לא טוב לי ולא בריא בכלל אבל התרגלתי כבר לטעם של החרא, אז מה עושים עכשיו? להתחיל לרכוש טעם חדש? זה אפשרי בכלל? אני לא בטוחה. אם רק הייתי יכולה להתרגל לטעם, הייתי מבינה שזה טוב לי, הייתי מפסיקה עם החרא ממזמן.