אתם לא גרועים כי אתם גברים. אתם גרועים כי אתם לא מקשיבים.
מה הקטע שאצל גברים הכל נמדד ברמה ההישגית ?
מה דעתכם איך הערב היה זה האיכות או הכמות ?
אצל הרוב זה הכמות.
תלוי כמה פעמים גמרתי או היא גמרה.
כל העניין בשביל התוצאה. כאילו שאין תהליך. אבל התוצאה מגיעה מהתהליך לא מעצמה. 1+1 חייב ליצור = תוצאה
אבל אם אתם רק על התוצאה זה לא יקרה כי אתם לא נמצאים בכאן ועכשיו בתהליך.
אין לכם סבלנות. לא באתם ללמוד באתם לעשות רושם להראות מה אתם יודעים . כל אחד נשבע שהוא אלוף העינוג, כל אחד חושב שהוא מחולל קסמים.
כל אחד חי בפאקינג סרט.
מה אתם יודעים? מה? מזה שהיה לכם עלק ניסיון יותר או פחות זה לא מעניין. אתם פשוט לא יודעים לגעת באיבר הכי קדוש שלנו בכליי שוכחים שיש את כל הגוף ולא רק את הפות. בשורה מרגשת וחשובה.
יודעים משהו? האמת היא שרוב הנשים שלא שולטות או מספיק בוגרות לא אומרות את האמת שאיך שאתם נוגעים פשוט גרוע ו
״what the fuck are u doing there?”
פשוט נמאס קחו איזה פאקינג קורס בפותות, אתם אפילו לא יודעים מה זה שפתיים חיצוניות ופנימיות ואיפה באמת הדגדגן אתם נוגעים לנו שם כאילו אתם מנסים לפתוח סתימה בכיור בארגסיביות ואימפולסיביות .
אתם מתייעפים אחרי כמה דקות!!!!
״ נו מה למה היא לא גומרת כבר כמה זמן ״ עם המבט התחת הזה של הלך לי היד. לך כוסאמאמאמא שלכם
שאנחנו מוצצות לכם או נוגעות בכם או מזדיינות איתכם או מנבות להעמיד אותו 🤮🤮🤮 אנחנו נראות עם פרצוף חסר סבלנות שעושה טובה שיאללה כבר תגמרו ⁉️אנחנו עם פרצוף מכני ולא מתלהב במיוחד שרק רוצה ״ להחזיר ״ לצד השני⁉️
לא יא בני זונות ‼️אנחנו עפות בסיטואציה, מטפטפות סקס, גם שכבר נמאס והלסת כואבת ברמות גם שכבר זה מגיע לרפלקס הקאה אנחנו ממשיכות ועוד עם הפרצוף המתענג על זין הממוצע שלכם, גם כן כאילו זה איזה חתיכה של יצירת אמנות מובחרת ושמורה בלובר.
את כל הנשמה אנחנו נותנות! במבט בגניחות, זזות עם הגוף הכל לחרמן אותכם להעיף אותכם עם גמירה!!
אנחנו בחיים לא עושות טובה כי אנחנו פאקינג הצד החזק באמת, מלכות אנחנו! איזה כוח סיבולת, התמסרות, נתינה, לא משנה אם את נשלטת או שולטת את מלכה והגבר שלך ירגיש מלך מעצם היותך כזאת מלכה.
אבל אתם? חבורה של אפסים חסרי סבלנות שחושבים שהשמש זורחת לכם מהתחת! תנו לי לבשר לכם שלא אני ולא חברותי הנשים מעריכות את המאמץ האפסי שלכם וההתנהגות הבזויה הזאת .
קחו קורס על פותות! תשמעו פודקאסט, תקראו ספר,תדברו עם נשים גם שאתם איתם ביחסים וגם שלא, תשאלו , תחקרו , תפתחו פאקינג ספר ביולוגיה לראות איפה ממוקם כל דבר! תלמדו שיש בדגדגן שלי מעל 10,000. קצות עצבים בעוד בפין שלכם יש רק 4000!
מה אתם יודעים מה?
אומרים לי ״אני רוצה להיות נשלט לענג אותך לעשות לך, להיות לך, אני ואני ואני״
יאללה אתה ואתה תעשה שיעורי בית ! זה מה שתעשה ואז שבאמת תעשה תלמד תבואמוכן לשים את האגו בצד ואת כל השיט שחשבת שאתה יודע. להקשיב, לתת , להתמסר, ללמוד.
זה לא רק לי שאתה עושה טוב כי זה יקח זמן עד שתלמד, זה משרת אותך אתה תהיה טוביותר. לאמן אותך,לאלף אותך, ללמד אותך. זה פאקינג השקעה מטורפת ומי שלא מעריך שפשוט לא ינסה אפילו לדבר איתי.
וכמובן מוגש כשירות לציבור הנשי בפרט ולאנשים בכלל 😘😈😉

