שני פלחים אדומים שוכבים על המחצלת שלוחצת עליהם והם רגישים גם ככה, אבל עכשיו תור הירך הפנימית לחטוף.
היא בתנוחת עוף בגריל עם כיסוי עיניים ואנחנו מחליפות בינינו מקומות, אני מצליפה והיא מטפטפת שעווה ואז אני מורידה את השעווה והיא מוסיפה שכבה חדשה והכלבונת מוציאה קולות של גור חתולים, מקמרת את הגב, אצבעות ידיה נעוצות בשוקיים, מחזיקה את הרגליים מפוסקות באוויר וקופצת קצת עם כל הגוף בכל פעם שאנחנו מתקרבות לכוס שלה. ההסכם היה שהכוס חוטף פעם אחת, לפני הסוף והיא מחכה לזה וחוששת בו זמנית. מבט אל השותפה שלי מראה שהיא מוכנה, שני הנרות מוצבים מעל הפטמות והיא יודעת לכוון אז אני מחליפה לשוט סיליקון ומתמקת בין רגלי הכלבונת, נותנת לה להרגיש את משב האוויר מהשוט המסתובב והמתקרב ובספירה של שלוש אנחנו מתזמנות את השעווה שמכסה את הפטמות ואת השוט מנשק סוף סוף את הכוס שלה ונשאר שם. היא רועדת בגמירת כאב וחרמנות ואנחנו עליה, עוטפות אותה משני הצדדים, סנדוויץ של שתי טורפות וטרף קטנה ומתוקה, שמיכת פיקה קלילה, מתכסות עם הראש, רק אנחנו כאן עכשיו ושילוב העור, הריח, שפתיה המלוחות והקולות הקטנים שעוד בורחים מגופה הרועד. אני מושכת את השוט מבין רגליה הצמודות והיא כמו דבוקה אליו, מסרבת לשחרר.
הבנתי.
השוט נמשך באיטיות ומוחלף בכפות ידינו, חוריה מתמלאים באצבעות והיא גונחת לתוך נשיקות, לתוך צוואר, לתוך ציצי, לתוך יד המכסה את הפה שלה עד שנראה ששיא אורגזמי גבוה במיוחד פשוט מרדים אותה והיא מתכרבלת לתוכנו כמו גור חתולים קטן.
אחרי טבילה משותפת בים וניגוב ונשנוש וקשקושים רכים שמטרתם בסך הכל להחזיר אותה לאדמה היא מצחקקת ולא מצחיקה לעצור. שתינו מחכות בסבלנות עד שהיא נרגעת ומצליחה להוציא משפט מהפה.
התחת שלי בטח נראה כמו אבטיח עכשיו.
מה שכמובן מוביל לזה שנטעם אותו.

