ים, תום, ועוד שיהיה לכם בהצלחה ובתאבון
עוגת גבינה ועלי ורדים מסוכרים - יש להכין יום מראש[b]
לבסיס:
200 גרם פירורי ביסקוויטים
100 גרם חמאת תנובה מומסת
1/2 כוס סוכר
1 כפית קינמון
1 כפית אבקת קפה נמס
למלית:
750 גרם גבינת תנובה 5% או 9%
1 מכל שמנת להקצפה
כוס וחצי סוכר
2 כפות מי ורדים או אחד וחצי כפיות תמצית וניל
לציפוי:
100 גר' שוקולד מריר
אופן ההכנה:
לניקוז הגבינה:
יום לפני ההכנה, שמים את הגבינה בבד נקי, המונח בתוך מסננת במקרר ללילה לניקוז הנוזלים.
לבסיס:
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הבסיס, מעבירים לתבנית, מהדקים לתחתית, ומקררים חצי שעה במקרר.
לעוגה:
1. שמים את הגבינה בקערת המערבל ומקציפים במהירות נמוכה עד שהגבינה חלקה.
2. מקציפים שמנת וסוכר לקצפת יציבה. מוסיפים מי ורדים ומערבבים.
3. מקפלים את הקצפת לגבינה לקבלת תערובת אחידה.
4. יוצקים את התערובת לתבנית ומקררים כ-5 שעות.
לציפוי:
מגררים בפומפיה את השוקולד מעל העוגה.
שיהיה לכולם בתאבון וטעים.
לא להתעצל להכין את העוגה, ולחכות להזמנה ממני.
לא תצטערו עם התוצאות.
לפני 17 שנים. 9 במאי 2007 בשעה 18:33