אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

כרוב קיילחשבון מאומת

Archive לחייזרים מהעתיד

הבלוג הוא לחייזרים חוקרי האנושות מהעתיד צאו מכאן זה לא בשבילכן.,
ובעבר היה -
עדויות, תחקירים, והדעה האישית שלי, על האפרטהייד ועל שואת עזה. ולפעמים על דברים אחרים
תגובות גזעניות ימחקו. אם התגובה שלכן נמחקה זה בגלל האופי הגזעני שהיה לה.
לפני 5 חודשים. יום רביעי, 1 באוקטובר 2025 בשעה 0:45

שצהל מבצע מעצר לא חוקי של פלסטינים ומשפיל אותם.


 צה"ל פשוט בא באמצע הלילה ומשפיל ככה אנשים בתוך הבית שלהם וזה לא חדש ולאף אחד לא אכפת כי הם פלסטינים

 

איזו השפלה. איזה פחד. להיכנס לבית של מישהו לקשור לו את העיניים ככה, רק כי הוא פלסטיני.

אני מתחרפנת מהשגרה הגזענית האלימה הזו שאני אמורה לקבל. כי אין מה לעשות, זו המדינה שלך, גזענית, מתנהלת באופן שמפלה ומדכא אזרחים, באלימות שמדכאת אזרחים שהם סוג ז', ואני אזרחית סוג א'.

 

*******************

אמרתי במקום לכתוב עוד פוסט כבר אוסיף פה - 

John brown-



הסרטון הזה של מרדכי דוד ויריב לוין הוא חשוב.
קודם כל, זה קצת מחמם את הלב, כי אם היו ביחד בבית ספר אני משער שמרכי דוד היה דוחף את הראש של יריב לוין לאסלה כל הפסקה. אז נעים לראות שהם עכשיו מסתדרים.

מעבר לזה, כפי שחנה ארדנט הסבירה, תנאי מקדים למשטר טוטאליטרי הוא הברית בין האליטות לבין האספסוף. פה הימין בעצם מתכונן לשלב הבא של שימוש בטרור לטובת מטרות פוליטיות.

דוד, בשיתוף משטרת ישראל, מוביל ביריונים לפעולות אלימות נגד מפגינים בעד חטופים ונגד הממשלה.  לוין הפחדן רואה באלימות של דוד את הדרך להרוס את ההדמוקרטיה, שלא אפשרה לו לעביר את את ההפיכה שלו באמצעים חוקיים. הם חולקים ציניות גמורה ובוז לערכים הליברלים. האספסוף מעריך את הרצון של לוין לפרק את הדמוקרטיה שזנחה אותם, ולוין מעריץ ונפעם מהאלימות שמשיגה את מה שהוא כשל בו.

זה יגמר בהרבה דם.

 


לקרוא ולהוסיף תגובות, הרשמ/י או התחבר/י.

הרשמ/י התחבר/י