לפני 12 שנים. 22 בדצמבר 2011 בשעה 18:20
גלידה.... זה טעים, זה מרענן, מתוק.
היא רכה ונימוחה, לפעמים קרה ומרעננת ולעתים מקפיאה עד כאב,
מלאה בטעמים מחד וכל טעמיה דומים זה לזה מאידך,
יכולה להיות כבדה ושמנונית או קלילה ופירותית...
לפעמים מתוקה מדי ולפעמים חמצמצה - תלוי איך בוחרים אותה.
היא קרה קרה, אבל עם מספיק חום- נמסה לגמרי.
היא יכולה לתת מרץ ויכולה גם לעייף...
וכל אחד מאיתנו בוחר באיזה טעם בדיוק תהיה הגלידה שלו, או כך זה נראה.......
הרי עד שטועמים לעומק - לא באמת מכירים את הטעם האמיתי שלה.
😉