לפני 3 שנים. 15 באפריל 2021 בשעה 13:42
בחיפה יש בית עסק אחד שתמיד נופל ברשימת עשרת ה.. חובה
וחמשת הדוכנים ש... ואוכל רחוב הכי שווה
קוראים לו סנדוויץ ברכה.
נכנסתי פעם, קשישה חייכנית הניחה לחמניית המבורגר צמר-גפנית על הפלנצ'ה והכינה לי את הספציאליטה:
ערימה של פסטרמה איכותית משולבת בנקניקים הבזויים האלו שאיש אינו יודע מה נטחן בהם.
מחוממת ונערמת לסירוגין על הלחמנייה עם שפע מיונז וחמוצים.
מה אגיד לכם, הערבוב נותן ערך מוסף לנגיסה - אבל הסך הכל די שמנוני ונוטף.
הרסתי ככה חולצה ייצוגית.
לעומת זאת,
מידי שבוע אני שוקדת על הכריך שאני מכינה לאדוני:
שיהיה פאלי, היינו בבאגט.
מלחם טוב, היינו מחמצת.
ומשתדלת לגוון בתכולה: אבוקדו עם סלמון ואנדיב, חביתה עם סלמי ורוקט, גבינת שמנת עם פטריות ופרוסות צנונית, חזה עוף ברוטב קארי וחסה
אני אוהבת לראות את השינוי בו, הוא פותח לאט את נייר הפרגמט
ומחייך