ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

פוסעת בעקבות האהבה

לפני 17 שנים. 1 במאי 2007 בשעה 20:24

יורדת לשוק

הסמטאות מתפתלות,

ריח של בשר באויר.

ריח של דם

ממול, האיש עם הקובות,

מניח בזהירות עוד ועוד קובות צהבהבות ופחוסות במרק

דופקת על דלת ברזל ענקית

ההד מתגלגל בסמטאות השוק

והסוחרים. הם לא מבינים,

מה עושה זאתי עם העקבים והבז'ז'ים ברחוב שלהם.

דלת הברזל נפתחת ואני חומקת לתוך מקדש הבשרים.

פותחת את דלת מקרר היישון

המוןןןןןןןןן בשר.

רבעים של פרות, תלויים בצורה מסודרת על ווים

מתיישנים בנחת.



אההההההה. רוצה פרה.

יקירי, הקצב הבלתי מתפשר, שמוכר רק לסיטונאים. ולי,

מחייך למראה תאוות הבשרים.

יאללה, חצי פרה מיושנת היטב, נפרדת לנצח מהאנטריקוט והסינטה שלה.

נתחים בצבע בורדו כהה, כמעט חום, מונחים על השולחן.

ואני...אהההה...מתה לנעוץ שיניים בבשר החי...להרגיש את הטעם

קול הסכינים המשתפשפות אחת בשניה,

מעלות צמרמורת. תשוקה.

רומזת בעיניים לקצב,

ומדי פעם, מקבלת נתח אדמוני, ישר לפה.

מלקקת את הדם המלוח מהשפתיים.

עונג.

מה צריך בסך הכל בן אדם???

פוקה​(שולטת){CB} - איפה? איפה השוק הזה? איפה הקצב?...אל תשמרי סודות בבטן...מספיק שאת הבשר...
לפני 17 שנים
ג'ולי​(לא בעסק) - בתקוה.

אבל הוא לא מוכר לפרטיים.

רק לי.

אנחנו ביחסים כבר דור שלישי...

יש לי שושלת.
לפני 17 שנים
Whip​(שולט) - גרררר
עשית לי חשק לאכול בשר
(אם כי אני מעדיף אותו מחומם באחת מהדרכים המקובלות
ולך? לך מספיק שהוא לא קפוא :)

ממממ...אם כי בקיץ, בשיא החום,
אני לא בטוח שאי אפשר לתפוס אותך מלקקת בתאווה
איזה אנטריקוט קפוא נעוץ על מקל,
'ארטיק פרה' במובן הבהמתי, הלא-שוקולדי, של המילה....)
לפני 17 שנים
ג'ולי​(לא בעסק) - בשר קפוא זה איכס.

ארטיק פרה בטמפ' של 4 מעלות.

זה המצב האופטימאלי
לפני 17 שנים
אושה{אוש} - די כבר! כמה אפשר לשמוע על הפרות המתות האלה ולא לטעום?
אני רוצה גם :-(((((((((((
לפני 17 שנים
ג'ולי​(לא בעסק) - בואי.

לפני 17 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י