לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

הכל התחיל בקליק

מרד ליום אחד
לפני 13 שנים. 28 במאי 2010 בשעה 6:04

לא התכוונתי להפוך זאת להרגל
אבל עושה רושם שאתם מחכים לעידכון שישי השבועי שלי
הכולל סודות כמוסים היישר ממטבחי השחור לבן.
(כך לפחות עודכנתי בכמה פרטיות אדומות)

הפעם אני כותבת במיוחד בשבילך, הידיד החדש שלא מזמן הכרתי
והידידות ביננו רק החלה לרקום עור וגידים.
לך ידידי ולכל קוראי המקסימים:
פשטידת הקישואים שהמצאתי השבוע וכרגע נאפת בתנור- שולחת חיוכים 😄
הפטריות הטריות המחכות להתערבל בתוך הפשטידה השניה- מאחלות רק טוב.
חזה ההודו שממתין אחר כבוד בתוך מרינדה חריפה מתקתקה- מחלק הרבה רוגע ושלוה
תפוחי האדמה העומדים קלופים על השיש ומחכים להטבל בשמן זית ועשבי תיבול - מכריזים
שהשבת של כולכם הולכת להיות קרירה ונעימה.
שוקי העוף שעומדים לקבל ציפוי של ביצה וביסלי - מרעיפים נשיקות לכל עבר
גרגרי האורז המושרים במים ואוטוטו ישפכו לסיר לבישול כורכומי צהוב - מפזרים הרבה אהבה לקראת הסופ"ש.
חתיכות פילה הטונה שאט אט מפשירות מהקפאתן ומחכות למקומן בתנור - מביאות אושר תמים וטהור שכזה.


ואני מצטרפת לחגיגית הטעמים והניחוחות
משאירה כאן עוגת שוקולד מתוקה ( קצת ליקקתי מימנה לא יכולתי להתאפק 😄 )
וגם איחולים לשבת יפה נעימה וטובה עם כל מי ומה שאתם אוהבים.
שבת שלום

קין והבל - אוליי במקום תפוח אדמה תשתמשי בבטטות שטופות ולא קלופות חתוכות גדול בצלים שלמים עם הקליפה חצויים סלקים שטופים לרבעים 3 ראשי שום לא קלופים אך מעוכים קצת (עם היד על השיש גזרים וקישואים לא קלופים שטופים לחתיכות גדולות סלרי שטוף חתוך כולל הוצאת הסיבים הקשים לצקת המון שמן זית לעטוף בכסף ל40 דקות חום גבוה ולאחר מכן להסיר את הנייר בשביל השחמה......עשבי טיבול לטעמך האישי ( אני מעדיף תימין מלח גס, מעט פלפל גס וקצת רוזמרין )
שבת שלום ...:)) אהבתי את הביסלי :))
לפני 13 שנים
Madame T​(שולטת) - שבת שלום לך, מנגינה, שוב את עושה לנו את זה, הא? :)

שתהיה לך שבת נעימה וטעימה!
}{
לפני 13 שנים
enigmax​(שולט) - אני מבין שיש כאן מועדון בתוך מועדון, מעין קבוצת קריאה (או שמא טעימה?) שלא נכנסת לשבת ללא הצצה במטבחה של "מגינה" ועכשיו אני מבין גם למה...
מעבר לאוכל ולמתכונים (המיוחדים), יש משהו טהור בתיאור הרגוע, החיובי והשקט של המאכלים כחלק משלמות של בית, של משפחה שיודעים שמישהו משקיע בהם את כל אהבתו דרך האוכל (ואני בטוח שלא רק...). יש גם מפלט כלשהו בקריאה כאן של חומרים שהם לא חלק מהיומיום הבדמסמי אלא הרבה מעבר. תמשיכי "להאכיל" אותנו.
לפני 13 שנים
מורה הדרך - אין ספק שרק ערוב החושים יוצר את התיזמורת הניפלאה
הריח והטעם
המראה
והצליל
והחשוב מכל שילובם לאחד
אותו משלים הבלתי מוסבר
החוש השישי
והינה גם כאן הוא חבר
בדמותו של יום השישי....
לפני 13 שנים
*מנגינה*{התווים שלו} - תודדדה לכל המברכים העוקבים והנהנים מהניחוחות והטעמים.
נחמד שאתם ברקע
עושה חשק לעדכן כל שבוע
המטבח נפתח בשבילכם :)
ביג דום- תתכונן הרעג ישוב כל שבוע :)
קין והבל- המון תודה על העיצות אאמץ בכייף וברוך הבא לבלוגי כייף שאתה כאן.
מאדאם- הרבה חשק ואנרגיות נובעים ממני בזכותך }{
ים- כבר אמרתי לך שאת מקסימה ואוהבת את הפירגון החם שלך }{
אניגמקס- נו אתה יודע מי ההשראה לכל הכתיבה הזו, נחמד להכיר אותך מקוה שיהיה יותר.
מורה דרך- איזה כייף לראות אותך בבלוגי מקוה שתמשיך לבוא ולהנות.
שיהיה שבוע נפלא לכולם
}{
לפני 13 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י