חם חם
הישר ממטבחה של מנגינה
עולים על שולחן הבלוג בזה אחר זה:
פילה בס על מצע של רטטוי קוסקוס עם רוטב חמאת מרווה
מרק קרם אספרגוס עם כבד אווז צלוי
סורבה פסיפלורה
חזה עוף ממולא בממרח כבד עוף,תאנים ונענע
פטוצ´יני פרימאוורה
פטריות צלויות ביין שרי
סלט מלפפונים עם שמיר ופפריקה
פרפה חלבה,אגוזים בקרמל עם רוטב פירות יער
חחחח
ואוו אילו מאכלי גורמה מזילי ריר
נראה לכם שאני מבשלת עם אופי גבוה כזה?
לא לא
ארוחות הגורמה ימתינו בצד לימים אחרים.
אני בעד אוכל ביתי פשוט ואנין טעם.
והשבת, ההודו חוגג אצלי וכולל:
שוקיי הודו על מצע בטטות שיכנסו לתנור מקושטים בפירות יבשים וריבת תפוזים.
גלילות חזה הודו ממולאות בשר הודו ובקר טחון עם צנוברים וצימוקים.
אורז ( כמו שהעירקים אומרים אם אין אורז לא אכלנו כלום 😄 )
והפעם אורז אדום עם עגבניות.
שעועית ירוקה עם רצועות פלפל בצבעים שונים.
פשטידת בצל
פשטידת קישואים ( שיחזור הטעם הנפלא מהשבוע שעבר*
פשטידת קורנפלקס מיוחדת וטעימה.
חריימה מדג נסיכה, מבושל עם הרבה כוסברה לימון והכי חשוב שיהיה חריף.
ובמדור המתוקים
עוגת גלידה ( לכבוד הבן הכמעט קצין שמגיע לאפטר לשבת ואני מתגעגעת ברמות)
שבת מבורכת מתוקה וטעימה לכולם.
לפני 14 שנים. 4 ביוני 2010 בשעה 5:26