אחרי החגים זה סוג של חזרה לשיגרה
כולם פתאום מחזירים עטרות. גם לי בא להחזיר מנהג ישן שלי.
תפריט ארוחת יום שישי.
פעם מזמן, בכל יום חמישי הייתי מפרטת כאן את כל ההמאכלים הפרוסים על השיש וממתינים לסכיני שיעשה בהם שפטים.
זה קורה תמיד בלילה של חמישי וגולש קצת גם לשישי.
אוהבת את השקט של השעות הקטנות. הלב מתרחב והמוח נפתח ליצירת מיני מרקחות מתובלנות.
זה יתחיל רק אחרי חצות, אז המוזה דביקה וחמה.
מחכה שכל בני הבית יעלו על יצועם (חלילה מי שמעז להתעורר ולהפריע)
היום נראה לי זה יקח קצת יותר זמן כי עונת הכדורסל מתחילה וזה אומר: בעל + כמה חברים מריירים על הכדור כשברקע פיצוחים ובירות.
בנתיים הוצאתי את הקפואים שטפתי את הירקות והפשרתי את הפילו.
ומה בתפריט:
דג טונה אדום ברוטב צ'לי וירקות
כיסוני פילו ממולאים חומוס עם הרבה כומון
גלילות פילו ממולאות פטריות מכמה סוגים עם רוטב פטריות
על השולחן בתפזורת: סלט כרוב לבן עם תערובות שקדים ושומשום, סלט כרוב אדום עם אגוזי קשיו ובוטנים (מעולה)
חציל על האש עם טחינה, סלט רוקט עם גרגרי רימון ובורגול, סלט חסה עם מנגו תפוח רימון ודבש וכמובן מטבוחה חריפה עם המון פלפלים אדומים.
למנה עיקרית: ירכי עוף (החלק המשולש) ממולאים באורז צימוקים וצנוברים
חזה עוף ברוטב צ'מצורי
בטטות מתוקות אפויות בתנור
במיה אדומה בטעם חמוץ מתוק
פשטידת תפוחי אדמה
פשטידת ברוקולי
בפינת המתוקים:
שטרודל תפוחים חם עם גלידת וניל
בסוף מלא מלא פיצוחים (הקשיו והבונדוק בעיקר בשבילי)
ואם עוד לא סיימתם לבלוע את הרוק זה בשבילכם
http://www.rest.co.il/img/sites/6551/f4.jpg
שתהיה שבת הכי יפה והכי טעימה.