לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

Where wishes come true

Sometimes
לפני שנה. יום שבת, 14 בדצמבר 2024 בשעה 15:35

הערת העורך/נשלט/זונה: אני הרבה זמן לא הגעתי למצב שיש לי כל כך הרבה מה לכתוב ולתאר, אז נכון לעכשיו שהכל עוד בראש זה מרגיש לי שזה יהיה בחלקים. אבל יכול להיות שחלקים אחרים לא יהיו קשורים למולטיוורס אחרי הכל. הרי כשבאים לכתוב פוסט, לעיתים נדירות הוא מתגלגל לאיך שדמיינת אותו בהתחלה (לפחות אצלי).

 

יש רגעים בו אתה מבין שהעולם שהכרת זה עולם אחד, אבל יש עולמות אחרים. יש אנשים שחיים במסגרות שמתנהלים אחרת, בזמן האחרון יצא לי לחוות את זה שוב ושוב מזוויות שונות, מנקודות מבט שונות וכל פעם סיימתי עם אותה שאלה: האם אני חי בעולם הנכון?!

 

הצעתי למלכה המהממת שלי לארח לארוחת ערב אותה, את בעלה ואת הנשלטת שלו. לשמחתי הגדולה הבקשה נענתה, וגם הם הגיבו בחיוב. בבוקר המאורע, הנשלטת שאלה על קוד לבוש, ואני השבתי קז׳ואל, לא צריך להגזים. אני לא יודע איזה מסר עבר. אבל מבלי שהן תיאמו שתיהן דפקו הופעה, היה ניכר שבעלה מבין כמה הוא חי טוב.

 

מזגתי יין, הגשתי אוכל (פורטר האוס, אנטריקוט על העצם, ותוספות טעימות כאלה ואחרות) והתיישבנו לאכול. התפתחה שיחה על הלבוש של הנשלטת, והיא הסבירה שזה בגד גוף שנגמר בחוטיני ״רוצה לראות?״ שאלה את המלכה שלי. ומבלי להתבלבל קמה, הפשילה מכנסיים והראתה. ניסיתי לדמיין באיזה עוד קונסטלציה בעולם שלי זה קורה, וזה לא. 

 

אתם מכירים ב״סיפורו של וויל הנטינג״ שהוא משגע שורה של פסיכולוגים, שאחד מהם מנסה להפנט אותו וכושל - אז זה התפיסה שלי על היפנוט כל חיי. זה לא באמת עובד. אבל כשהוא מחליט להפנט אותה באוכל וגורם לה לגמור מלאכול אספרגוס (אחת התוספות), וואו וואו וואו. זה היה נראה כמו שהיא נהנתה לעשות את זה עם קהל, כיף לדעת שאני לא היחיד. עולם אחר כבר אמרנו?! וזאת לא היתה האורגזמה האחרונה סביב השולחן. 

 

כששאלתי את הנשלטת איך נוח לה עם הכפפות המנומרות התואמות, היא הציעה לי למדוד. לחצה על הכפתור הנכון, המלכה שלי התלהבה כל כך. ואני שחשבתי שסיימתי עם השאלות קיטבג אי שם בטירונות... מצאתי את עצמי לובש את הכפפות עד סוף הארוחה.

 

אחרי האוכל, הלכנו לחדר שינה. הם שלושתם על המיטה, אני על הברכיים על הרצפה. הם מתעללים ומשתמשים בנשלטת ואני מלקק ומוצץ את המלכה שלי איפה שהיא רק אומרת לי. הן גומרות בצרורות, אני על הקצה ולא גומר. איך חוזרים לעולם שלי?!

 

תודה מלכתי.

 

 

לפרסום זה יש תגובות, הרשמ/י או התחבר/י כדי לקרוא ולהוסיף תגובות.

הרשמ/י התחבר/י