סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

וניל עם פיצפוצית

המהדורה האינטרנטית של חיי עם הפיצפוצית החדשה.
כן, זהו בלוג ונילי לחלוטין! (טוב, אולי מדי פעם יתפלק איזה פיצפוצון אבל זה בטוח לא דבר שבשגרה המשפחתית הרגועה שלנו)
לפני 18 שנים. 31 במאי 2006 בשעה 21:56

זו העוגה שאמא שלי הכינה לנו תמיד בימים חמים, היא ללא אפיה ומוגשת קרה והיא שוקולדית ומאוד מאוד טעימה!

המצרכים:
(לעוגה בתבנית גדולה או שתי בינוניות)
=========================
1 ק"ג גבינה לבנה 5% (אישית אני מעדיפה סקי של שטראוס)
200 ג' חמאה לא מלוחה או מרגרינה (חמאה יותר טעים ואפילו יותר בריא)
300 ג' שוקולד מריר
200 ג' שוקולד חלב
500 ג' ביסקוויטים פתי בר
1 כפית נס קפה
3 כפות מים
חצי כוס חלב או נס קפה קר

אופן ההכנה:
========
להמיס בקערת פיירקס במיקרוגל את החמאה והשוקולד כשהם חתוכים לקוביות + 3 כפות מים. להוסיף כפית נס קפה ולבחוש היטב.
להשאיר ספל (מאג) מלא מהקרם ואת שאר הקרם לערבב את השאר בקערה עם הגבינה הלבנה.
לטבול את הפתי בר בחלב/נס קפה ו"לרצף" את התבנית בשכבת ביסקוויטים.
לשפוך את תערובת הגבינה והשוקולד על הביסקוויטים ולצפות בעוד שכבת ביסקוויטים טבולים בחלב/קפה.
לשפוך את הקרם ששמרנו במאג על הביסקוויטים בצורה אחידה.
לכסות את התבנית בנייר אלומיניום או ניילון נצמד ולהכניס למקרר לכמה שעות לפני ההגשה.
(ומאוד לא פשוט לחכות 😄

בתאבון וחג שמח!

Toxic Princess - תשמעי.. תעוגה הזאת עשיתי אפילו בכלכלת בית בכיתה ד'...

אבל באמת אחלה עוגה.. יאמי יאמי
לפני 18 שנים
ים_yam​(לא בעסק) - מיצי,
כיוון שאנחנו בכלוב ולא בפורום השפים אז בכוונה אני מביאה מתכונים קלי הכנה וטעימים.
אין לי עניין לעשות לאנשים סשן הפרדת חלבונים מחלמונים, הקצפות מיותרות וזירזופים מעצבנים.
המטרה היא אוכל פשוט וטעים!
לחיי החיים הטובים!
בתאבון שוב (:
לפני 18 שנים
פנלופית - ואו! תודה! את זה אפילו אני יכולה לעשות ונשמע טעיםם!
לפני 18 שנים
kamor​(נשלט) -
אכלתי סטייק מצויין.
משהו לפנים.

ומה זה בא לי קינוח......
לפני 18 שנים
Kipod​(לא בעסק) - היי הבטיחו לי תמונות גסות של עוגת גבינה קטינה לבנה !
עם מבט של העוגה של השכן !
:(

תודה על המתכון
לפני 18 שנים
ים_yam​(לא בעסק) - העוגה חוסלה בטרם הספקתי לצלם
SORRY
לפני 18 שנים
לא סתם אישה​(נשלטת){octopus} - עכשיו הכנתי אותה :-)
טעים...
תודה :)
לפני 18 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י