מזל טוב, אחות קטנה. אני מברך אותך גם פה. את הרי קוראת פה ונהנית מזה שאת חושבת שאני לא יודע מה הפרופיל שפתחת (את מכירה אותי מספיק על מנת לדעת שאין דבר שאני רוצה לדעת ובסופו של דבר נעלם ממני…). אתמול חגגנו לך במסיבת הפתעה. זה היה מוצלח, ונראה היה שהופתעת וגם הצלחנו להביא את כל החברות הטובות שלך, והאוכל היה נהדר והיין (שעזרתי לבן זוגך היקר לבחור) היה מושלם, את הוויסקי אני הבאתי ואפילו אפיתי לך עוגת יומולדת.
גם ל׳ הגיעה. היא חיה בהולנד בשנים האחרונות אבל הגיעה לארץ לתקופת החגים, וכשיצרתי איתה קשר היא שמחה ואמרה שכמובן תגיע. אתן חברות טובות עוד מהצבא. את יודעת שתמיד חשבתי ש- ל׳ היא החברה הכי מעניינת שלך. היא נראית מעולה, ספורטאית על (ובעיני זה סקסי ממש), חכמה, והגבולות שלה נמתחים למקומות מעניינים. זו תכונה נוספת שאני מוצא כמושכת. היכולת והרצון לעשות צעד נוסף במקום בו רוב האנשים היו עוצרים. את גם יודעת, שהיא תמיד הסתכלה על אחיך הגדול במבטים חומדים… וגם סיפרתי לך על אותה הפעם לפני המון שנים, כשביקשת ממני שאלווה אתכן בטיול ועל כך שניסיתי, ממש, להתנהג יפה, אבל כש- ל׳ הופיעה לי באוהל כששנינו מספיק שתויים הכוונה שלי נסוגה אל מול ההחלטיות שלה, ואת הסתכלת עליי באותו מבט ששמור לפעמים בהן אני מספר לך על השטויות שלי ואת הופכת להיות קצת ״המבוגר האחראי״.
לא ראיתי את ל׳ כמה שנים טובות והיא לא השתנתה. וחגגנו, ואכלנו ושתינו, והמוזיקה היתה מעולה ובין ובין קצת פלרטטנו, ובשלב מסוים אני הלכתי לשירותים כי הטבע קרא לי ומסתבר שטבע מסוג אחר קרא גם ל- ל׳, שנכנסה אחריי בלי עכבות וכהרף עין הפכנו לבליל של ידיים חוקרות, ופה מנשק, והכל ארך דקות ספורות אבל הן היו מלאות בטעם וריח ובתשוקה מתפרצת.
חזרנו לאחר זמן קצר, והמשכנו לחגוג, ובשלב מסוים כשדיברנו לקראת הסיום של האירוע הזכרתי שאני מתכוון לצאת לריצה ב- 05:00, שזה היה בדיוק 3 שעות מאותו מועד. ל׳ הסתכלה עליי ושאלה כמה אני מתכוון לרוץ, השבתי לה והיא בלי למצמץ הודיעה לי שהיא מצטרפת אליי. קצת חששתי שזה עלול לדפוק לי את ריצת הקודש בשבת, אבל אמרתי לה איפה אני מתחיל ושזה קורה לאחר חימום בדיוק ב 05:00, ולהפתעתי היא היתה שם, נראית רעננה ומלאת מרץ ויפה. היא רצה איתי 21 ק״מ ואני חייב להודות שהיא התאימה את הקצב שלה אליי. אני רץ בקצב מצוין, אבל היא רצה פנומנלית ולזכותה יאמר שהיא הכחישה נמרצות אבל היה ברור לי שהיא יכלה לרוץ בקצב מהיר יותר. כשאני חושב על זה, לא יצא לי עדיין להתגפף עם מישהי לאחר ששנינו סיימנו ריצה ארוכה וקשה. וזה היה מושלם. היתה שם באר של תשוקה טהורה, וגמענו ממנה בלי חשבון בידיעה שמדובר במים מעט גנובים ואסורים ולכן ימתקו.
כששוחחנו בבוקר והודית לי על חלקי במסיבת ההפתעה, אמרתי לך שיש לי לספר לך כמה דברים. אני מניח שחשדת, אבל הנה אני מעדכן אותך. אני מניח שבערב החג אקבל ממך את אותו מבט מטיף של ״המבוגר האחראי״, אבל את כבר רגילה.
מזל טוב אחות קטנה. אני אוהב אותך מאד. ומאחר שאני די בטוח כי אני כבר יודע באיזה פרופיל את משתמשת, את מוזמנת להשאיר פה לייק (:

