סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

מיש

החיים שלי הם לונה פארק אחד מתמשך, רכבות שדים, רכבות הרים, מבוכים, קרוסלות, גלגל ענק. הכל מהכל.

הבלוג הזה נפתח ב2010, עבור הבעלים הראשון שלי... ש"קרא, למד ונהנה".
זכיתי לחוות איתו את גן העדן של ההתמסרות המוחלטת.
הוא לקח אותי למסע מרתק (ואולי מופרע) של פעם בחיים, כזה שמשאיר חותם, לכל החיים.
וכשהגיע הזמן לשנות צורה, נגעתי בקרקעית של התהום, וזה כאב יותר מכל דבר אחר שחוויתי בחיי (והיו).

אחריו (בסוף 2011) נכנס לחיים שלי, זה שהיה הצעד הראשון, כדי להחזיר אותי לחיים.
בחוכמה ורגישות הוא ידע לא לבקש בעלות, אלא להיות "בעל הבית", והיה ברור לשנינו, שאנחנו זה לכל החיים.

ואז, למרות שהייתי עדיין שבורה וסקפטית, נשאבתי קריטית והתמסרתי שוב.
באהבה גדולה. לאיש מקסים. אחד המטורפים והשווים.
היה נדמה שגם שם ישבר לי הלב, אבל הפעם, לשמחתי, הצלחנו לעבור מהיררכיה לחברות.

ואז היה קצרצר, מקסים, שבקושי הספקנו לטעום, אבל יצא, שהיה קרש הקפיצה...
לאיש שהוא חלק מחיי בתשע השנים האחרונות, ובצורות המיוחדת שלנו, צפוי להשאר לעוד שנים רבות.
לזה שבסוף 2012, הכריז שיגנוב אותי ואני אהיה שלו, ואם נתאהב, תוך שנה אהיה בהריון ממנו! (זה קרה הרבה קודם!)
זה האיש שיצר איתי חיים! שהיה מעליי, לצידי, לפעמים מתחתיי, מאחורי, ומלפני.

הבלוג חוזר לאוויר בהדרגה, אחרי שהיה בהפסקת פרסומות מאולצת.
וחוזר עם הרוח שנושבת בי היום, רוח של שינוי קוסמי, ביקום ובתוך כל אחד/ת מאיתנו.

מוזמנים להגיב, לכתוב לי לפרטי, לשאול ולשתף...
אבל לא לצפות לקשרים, אני ונילית, לא פנויה ולא מעוניינת.
אבל אוהבת!
לפני 13 שנים. 2 בנובמבר 2011 בשעה 20:46


שאלה:

לאכול אבוקדו קשה (בוסר) ~ זו סטיה ? מאשפזים על זה ?

ועל שילשול פוסטים חסר הגיון מאשפזים ?

* שלמה מהמכולת הבטיח לי שהאבוקדו בסדר, והוא המומחה שלי לענייני אבוקדו !

מתוקף אישיותה - מי שאוכל אבוקדו זו סטיה בשבילי...

את יודעת שיש מקומות ששותים אבוקדו ולא אוכלים?

:)))))
לפני 13 שנים
מתוקף אישיותה - מי שאוכל אבוקדו זו סטיה בשבילי...

את יודעת שיש מקומות ששותים אבוקדו ולא אוכלים?

:)))))
לפני 13 שנים
מישלי - עכשיו אני יודעת.

פעמיים !

( :
לפני 13 שנים
קופיאלה - אפשר להתאשפז על שלשול מאכילת אבוקדו בוסר..

עוד!
לפני 13 שנים
מישלי - לא. די !
לפני 13 שנים
בטי בום​(שולטת) - לאבוקדו יש מרקם מגעיל, זה לא מלון אבל זה בהחלט איכס, בוסר וטרי יחד
לפני 13 שנים
מישלי - תגידי יא בטי,

יהיה משהו ? אי פעם ? קטן ? צ'יק ? פיצפון ? קמצוצון ? שנסכים עליו ?

ואיזה קטע, שלמרות שכנראה שלא יהיה כזה, אנחנו בכל זאת מתות אחת על השניה ?
לפני 13 שנים
תחת השמש​(נשלט) - מיש, אבוקדו קשה אפשר להשתמש בו כ "באג-פלאג", מחכים שיתרכך, אז מוציאים ואוכלים... בתאבון!!! :-)
לפני 13 שנים
מישלי - איכס. יא מגעול !
לפני 13 שנים
תחת השמש​(נשלט) - עכשיו את מוזמנת לנסות עם בננה בוסר... וגם אז לחכות שתבשיל...
דרך אגב, במקרה הזה, את הטעם את קובעת לפי הצד שאת בוחרת להשתמש בה... ;-)
בכל מקרה, לא משנה באיזה צד שלך תבחרי להשתמש בה, אחרי שהיא תבשיל היא תהפוך לחומה...
לפני 13 שנים
מישלי - אין תגובה.






( :
לפני 13 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י