המנה שנדגמה - פ?טו?צ?'ינ?י פ?ו?מו?דו?רו? - הפסטה היתה מושלמת (והאמינו לי, קשה לי להודות בכך), ניתן להזמין עם פסטה שמכינים במקום או עם פסטה קנויה, הפסטה שמכינים במקום עשויה בדיוק מופלא באופן הראוי, לא קשה מדי, לא רכה מדי ובעלת טעם עצמאי ומורגש במנה (נקודה חריגה בנוף הבצק ברסק), הרוטב 9 בסולם "בצק ברסק עגבניות" לא דומיננטי מדי עם הפסטה, כל הטעמים מורגשים, העגבניות הטריות דומיננטיות( אי אפשר לטעות בהן לרגע ולחשוב שהן לא טריות) גם הן אך הרוטב כולו באיזון הטעמים הנכון. כמות הרוטב מתאימה לכמות הפסטה. מוגש עם גבינת פרמזאן.
מחיר : 40 ש"ח ( אם לוקחים עם פסטה לא טריה 35 ש"ח )
אסור להחמיץ - קינוחים מדהימים, ניסינו ואהבנו בטירוף את ה: טרמיסו, מוס שוקולד עם דובדבנים
והקלצונה נוטלה ( שבמילים אחרות זה בצק עם נוטלה, איך אפשר לטעות ?)
ומה עוד?
פיצות עם בצק דק (דק מדי לטעמי ומעט לא עשוי כדרך חיים), פיצות עם בצק עבה (טופינג) וסלטים (שלטענת השותף לעבירה סלט הקשקבל וטחינה היה מעולה), פוקצה משובחת, ברוסקטת עגבניות סבירה פלוס.
ולמה לא ללכת ?
אזור הומה אדם, קשה למצוא חניה.
המלצריות אדיבות אבל לפעמים מרחפות.
לפעמים מחכים יותר מדי לאכול.
אז מה הנזק?
מחירים סבירים בהחלט.
ומה עוד?
יש עיסקיות, המקום מצהיר שהוא ידידותי לילדים.
לינק לאתר :
http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=9111
ציון סופי למנה- 9 ( כי צריך שיהיו תמיד שאיפות)
ציון סופי למסעדה- 8.
וזאת היא דעת המבקר(ת) הראשונה.
אל תתפתו לחשוב כי גם בהמשך תהיה היא כל כך חיובית.
כל מסעדה בת"א תחוש את נחת זרועה של המבקרת.
עד כאן.
בצק ברסק עגבניות.
לפני 13 שנים. 11 באפריל 2011 בשעה 18:38