לפני הכל נשלטות (3296 רשומות) המבוקשות ביותר בכלוב. (מה שכן זאת גם התניה חברתית של מאות שנים, ויש אין סוף וניליות בחוץ שמחונכות לציית לגבר שלהן)
לאחר מכן, שולטות (2002 רשומות).
סה"כ נשים רשומות תחת כל הקטגוריות: 17,520
שולטים. (5602 רשומים)
ומתחת לכולם איפה שהוא בקרקעית, הנשלטים. (5043 רשומים)
סה"כ גברים רשומים תחת כל הקטגוריות: 43,168
קיימים יותר מפי 2 גברים מנשים באתר הזה, (במציאות יש יותר נשים מגברים)
מה שגורם לנשים להתנהג בצורה הרבה יותר מזלזלת לגברים כאן, מאשר הן יתנהגו לאותם גברים בדיוק במציאות.
הנשלטים הם היחידים כאן שסופגים את היחס הגרוע ביותר, אבל זה בהחלט באשמתם, (שהזיין עומד, המוח בתחתונים ובכלוב זה מככב)
בעיקר החדשים, שמתייחסים לאתר כאתר הכרויות של פנטזיות חד"פ, ושולחים הודעות העתק והדבק של הפנטזיות הלא מענייניות שלהם ללא הכרה לנשים (וגברים).
מה שהורס לנשלטים אחרים, אמיתיים יותר, שרוצים באמת הכרות ואהבה עם מישהי שתתאים להם.
בדיוק בגלל זה השולטות\הנשלטות לומדות לא להעריך כאן את הגברים, ובעיקר לא את הנשלטים.
מה שמעניין הוא, שבמציאות הדברים שונים לחלוטין, אם יש מחסור במשהו, זה בנשלטים.
אחד מהדברים שאני זוכר שבמסיבת בדסמ אצל אלכסיי אי שם לפני 10 שנים בערך, היה מחסור בנשלטים, הרוב היו שולטות...
במהלך השנים כאן הכרתי לא מעט שולטות במציאות (ואף הייתי בן זוג של מלכה בתשלום), שחיפשו נשלט בנרות למערכת יחסים רצינית.
זה הגיע למצב שהן חיפשו בכל מקום אפשרי במציאות שלהן, גברים שיש להם זיקה לנושא (תחת הקוד גברים נוחים, גברים מאפשרים, גברים מקשיבים),
בכלוב הן לא מצאו, זה לא שהן לא ניסו, פשוט הגיעו למסקנה שכאן מה שהן מחפשות לא קיים, כאן הכל סקס ופנטזיות ללא אהבה.
הפנטזיה האמיתית של כל בחורה שהכרתי כאן (ובכלל) זה לפני הכל להיות מאוהבת, זה להרגיש בלב, זה פרפרים בבטן, זה לחייך כשהן חושבות על הפרטנר.
(בניסיונות שלהן בעולם האמיתי הן אמרו לגברים שלהן שהן אוהבות שעושים אותן מלכות, או קוראים להן ככה, ובדקו דופק, כך העלו דרישות והכניסו התניות לאט לאט. התחילו במיטה בקינקיות, בדברים קטנים והעלו את הווליום שלהם לאט ובטוח למציאות כדי שבן הזוג לא יבהל, כך שבסופו של דבר מצאו\יצרו בן זוג נשלט הכי קרוב לתבנית שהן זקוקות לה)
למה?! כי לטענתן נשלטים בכלוב רק רוצים להגשים פנטזיות רגעיות (הן טועות במשהו?), בעוד במערכות יחסים רציניות המתפתחות בצורה טבעית לחתונה וילדים אפשר להגיע לרמות הרבה יותר גבוהות של אהבה ושליטה, הן מעדיפות לקחת מישהו וללמד אותו מאפס, הן רק צריכות לראות שיש בו את הניצוץ הראשוני.
וזה מה שהנשלטים כאן מפסידים, ובהחלט צריכים ללמוד מהמין הנשי.
הנשלטים לא מבינים שכדי לחוות את הפנטזיה שלהם פעם אחת, עדיף שילכו למלכה בתשלום, ויוציאו את זה מהמערכת שלהם.
אבל אם הם רוצים לחיות את הפנטזיה באמת, הם צריכים למצוא אהבה אמיתית, ולאו דווקא לחפש אותה כאן באתר, אלא במציאות עצמה.
(תשאלו את עצמכם האם הפנטזיה שלכם חוזרת על עצמה? אם כן, אתם צריכים את זה קבוע, מה טוב יותר מלמצוא אהבה אמיתית שתספק לכם את זה? בתמורה תתנו יותר ממה שאתם חושבים לתת מלכתחילה לשולטת שלכם כמו אהבה, יחס טוב באופן קבוע וכד', החיים זה קח ותן, גם במערכות יחסים)
חפשו מישהי אמיתית שעושה לכם את זה,
שיש בה ניצוץ של שולטת, והדליקו אותו, לימדו לאהוב אותה באמת, לפני הבדסמ שלכם, לימדו אותה לאט לאט איך זה להיות שולטת.
בעדינות, ברוך ועם המון אהבה, בנו איתה מערכת יחסים אמיתית יציבה ורצינית, תהיו כנים איתה, בחורה מאוהבת תעשה מה שצריך כדי לעשות את הגבר שלה מאושר, גם אם זה אומר לעשות אותו נשלט שלה לבקשתו (אם זה דיל של זוגיות אז זה לא יעבוד, ויש דילים של זוגיות שנסגרים למטרת חתונה וילדים, לפעמים רק מצד אחד של המפה)
אם יש לה את זה (רצוי בחורה דומיננטית שיש לה את זה ביום יום) היא תעשה את זה טוב יותר מכל שולטת ארעית שתמצא בכלוב.
בהצלחה!

