לפני 14 שנים. 18 ביוני 2010 בשעה 22:06
בזמן האחרון אני מוצאת את עצמי חושבת הרבה על מה בא לי יותר - שוקולד או וניל.
פעם הייתי מערבבת, קצת מזה וקצת מזה. אבל הבנתי שכשאני אוכלת את זה ביחד, כל טעם מאפיל על האחר וזה רק הורס.
אז צריך להחליט. מה בא לי?
ממממ... שוקולד.
בעצם, וניל.
אה, לא לא, שוקולד.
וניל, וניל.
וכן הלאה וכן הלאה....
ואם אני מורידה את עצמי רגע למציאות ובודקת מה יש במקרר, אני מגלה שהוניל בכלל נמס לגמרי בחוץ, ומה שיש זה השוקולד.
אז אתן לוניל זמן במקרר, אהנה מהשוקולד (שגם כך פג התוקף שלו קצר) עד שהוניל יתגבש, ואז אני אשמח להרגיש שוב את הטעם שלו.