לפני 14 שנים. 25 באפריל 2010 בשעה 19:58
אני אוהבת שמן זית אך לא מנעוריי. כילדה לא הכרתי שמן זית. את האהבה לצהוב-הירוק הזה פיתחתי במקביל להתפעמותי מספר הספרים. הזית סימל לי את ישראל הרחוקה ואני החלטתי שאוהב את פריו. אז לא כל כך הצלחתי לאהוב זיתים, אבל את שמנם אני אוהבת מאד.
במקום מגוריי קשה להשיג שמן כתית מעולה. אין כאן מודעות. הכי טוב שיש זה להגיע לחנות של הלבנוני, ולקנות שם אוכל ים תיכוני - חומוס, טחינה, שמן זית, אפילו באקלאווה.
התפתיתי ורכשתי גלון שלם של שמן זית מזן סורי. מריר וטוב.
זה הרגע ליצירתיות. ספרו לי בבקשה מה ניתן לעשות בשמן מלבד טיגון ותיבול.