לפני 14 שנים. 21 בספטמבר 2010 בשעה 19:54
בדרך כלל אני לא מנסה לבשל.
אני לא נהנית מכך, ואני ממש גרועה בזה.
הפעם ניסיתי והצליח לי.
לרווחת הקהילה, אני מביאה את הפירוט.
לסיר בינוני יוצקת שלוש כפות שמן זית.
מחממת ומטגנת בצל חתוך לקוביות של 1 ס"מ.
לאחר דקה מוסיפה רבע קילו פטריות שמפיניון ורבע קילו פטריות פורטבלו, חתוכות לקוביות גסות.
מערבבת כשתי דקות, ומוסיפה חצי כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור, רבע כפית אורגנו, קורט טימין, קורט מיורן, חצי כפית פפריקה מתוקה, שלוש שיני שום קצוצות.
מוסיפה לחגיגה כוס יין אדום יבש וחופן פטרוזיליה קצוצה דק.
מבשלת עד לאידוי הנוזלים.
מבשלת לחוד שעועית ירוקה בקליפתה, כמות של ספל גדול.
מסננת מהנוזלים. מוסיפה לסיר הפטריות ומערבבת היטב.
טעים לאללה.
אנא, בטובכם, ביקורות עדינות בלבד.