סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

אוהבת שירה.

לפני 13 שנים. 12 בדצמבר 2010 בשעה 20:54

בישלתי!
לא להאמין, אבל בישלתי והצליח לי.
למעוניינים, בבקשה:

2 כפות שמן.
1 בצל קצוץ.
2 תפוחי אדמה קלופים, קוביות גדולות.
3 פטריות שמפיניון ענקיות, קוביות גדולות.
3 פטריות פורטובלו ענקיות, קוביות גדולות.
300 גרם בשר בקר טרי טחון.
קישוא גדול, קוביות גדולות.
כוס קוואקר עדין.
כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור טחון.

מטגנים את הבצל כדקה. מוסיפים את תפוחי האדמה, ממליחים ומפלפלים.
מטגנים תוך ערבוב דקתיים.
יוצקים לסיר 4 כוסות מים רותחים ומכניסים את הפטריות.
צרים מהבשר (לא טרחתי לתבלו) קציצות בגודל אשך.
מחליקים אותן בעדינות לנוזלים ומעליהן מוסיפים את הקישוא.
מבשלים במכסה סגור כ- 10 דקות (עד שהתפודים נענים היטב לדקירת מזלג).
מוסיפים את הקוואקר, מערבבים היטב, מנמיכים להבה ומבשלים מכוסה עוד 6 דקות.

התוצאה: מין נזיד/מרק סמיך, משביע ומחמם.
תוצאת משנה: פ' מחייכת.
תוצאה סופית: אני מתחילה לחשוב שמותר המטבח על המקדונלדס.

חורף נעים וטעים.

a מק - גם אני שובר את חוסר האמון שלי לאחרונה בהוצאת נפלאות מהסיר שעומד על הטוסטר שעומד על המיקרו (צפיפות דירות בתל אביב).

נעלה ונצליח
לפני 13 שנים
poetry lover - בהצלחה, פיטר מחבת.
לפני 13 שנים
זאת​(שולטת) - מכל הגאנק פוד (יאמי!) שבעולם, איך בחרת את היחיד שהוא... דוחה?! מק-איכס-דונלד-דאק ?!
לפני 13 שנים
poetry lover - מצטערת, לא להתנפל עלי.
לפעמים בלית ברירה אני אוכלת מק.
זה לא אוכל של ממש, אבל משביע.
מקווה שלא פגעתי בעצב חשוף.
לפני 13 שנים
master xy​(שולט) - ואני חושב שמותרת האישה על בועלה- זה אפילו תרתי משמע
לפני 13 שנים
astaro - לא בדיוק קשור לפוסט אבל הרבה יותר טוב לך להיות בארץ
לפני 13 שנים
אלפונסינה של הים - נשמע חורפי ומתאים...
לפני 13 שנים
האדון - לדעתי יש כאן פיספוס בענק
חסרה כפית סוכר
אין מאכל פולני בלי סוכר
:-)
לפני 13 שנים
Succubus​(אחרת) - קציצות בגודל אשך! למה, הו למה לא נותנים הוראות ברורות שכאלה גם בספרי בישול?
לפני 13 שנים
גורי{Milonga} - "לטבלו" ?!?
אם בארזים...
לפני 13 שנים
קליפת השום​(אחר) - נשמעה זוועה. כמה עולה ארוחת ביג מק?
לפני 13 שנים
poetry lover - בסביבות 40 ש"ח ולא שווה את זה.
לפני 13 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י