בישלתי!
לא להאמין, אבל בישלתי והצליח לי.
למעוניינים, בבקשה:
2 כפות שמן.
1 בצל קצוץ.
2 תפוחי אדמה קלופים, קוביות גדולות.
3 פטריות שמפיניון ענקיות, קוביות גדולות.
3 פטריות פורטובלו ענקיות, קוביות גדולות.
300 גרם בשר בקר טרי טחון.
קישוא גדול, קוביות גדולות.
כוס קוואקר עדין.
כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור טחון.
מטגנים את הבצל כדקה. מוסיפים את תפוחי האדמה, ממליחים ומפלפלים.
מטגנים תוך ערבוב דקתיים.
יוצקים לסיר 4 כוסות מים רותחים ומכניסים את הפטריות.
צרים מהבשר (לא טרחתי לתבלו) קציצות בגודל אשך.
מחליקים אותן בעדינות לנוזלים ומעליהן מוסיפים את הקישוא.
מבשלים במכסה סגור כ- 10 דקות (עד שהתפודים נענים היטב לדקירת מזלג).
מוסיפים את הקוואקר, מערבבים היטב, מנמיכים להבה ומבשלים מכוסה עוד 6 דקות.
התוצאה: מין נזיד/מרק סמיך, משביע ומחמם.
תוצאת משנה: פ' מחייכת.
תוצאה סופית: אני מתחילה לחשוב שמותר המטבח על המקדונלדס.
חורף נעים וטעים.
לפני 13 שנים. 12 בדצמבר 2010 בשעה 20:54