אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

התער של אוקהאם

לפני 6 שנים. 31 במרץ 2018 בשעה 10:03

אני חושב שבכל וניל בבסיס יש קצת שוקולד.

המטרה הבאה - לנסות למצוא את פירורי השוקולד האלה ולערבב אותן עם הוניל. יש מצב שזה יצליח ואז יהיה לי מיקס מוצלח מאד של וניל עם חתיכות שוקולד. אם לא - עדיין ישאר לי הוניל הכי טעים שאכלתי בחיי.

אחלו לי בהצלחה, כי זה זמן להיות אופטימי!

חג שמח!


להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י