שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

half-way contempt

לפני 4 שנים. 1 בפברואר 2020 בשעה 19:44

עונג

מזמן שלא שתיתי וויסקי, ממש מזמן. באמת שהתרגשתי לשתות את כל זה, אני אוהבת את הוויסקי שלי בטעם של מאפרה. הגרון שלי גרגר מאושר, הבטן התחממה והלחיים הוורידו.

 

 

רתיעה

אני צריכה להצטלם צילומי יח"צ ואני מאוד לא רוצה לעשות את זה. מצלמות  מעוררות בי אי נוחות מטורפת, אני קופאת. חבל שתמונות כאלה לא קבילות, עם זה אני דווקא ממש בסדר.

 

סטיית תקן - חסר לי לגבולין בתמונה
לפני 4 שנים
hrgiger - והבאומור מיותר.
לפני 4 שנים
דוד הבלוק -
מקנה
על הוויסקי
לפני 4 שנים
hrgiger - ובצדק.
לפני 4 שנים
THEJO - וואו, איזה אוסף יפה. יש במה לקנא לא כל יום זוכים להעביר בגרון איכות כזאת.
לפני 4 שנים
hrgiger - מזלו של הכבד שלי (:
לפני 4 שנים
Skyfall​(שולט) - רק מזכיר לך שסגרנו בלי קרח...
לפני 4 שנים
hrgiger - אתה יכול להיות רגוע. אין שם קרח (:
לפני 4 שנים
Skyfall​(שולט) - רגוע
לפני 4 שנים
שולגין​(שולט) - למה לשתות וויסקי בלי קרח?
לפני 4 שנים
hrgiger - כי הוא מתדלל, עם קרח. וכי קרח סוגר טעמים.
לפני 4 שנים
שולגין​(שולט) - כתב פעם מאמר קצר על תרמודינמיקה של קרח וטעימת וויסקי. אז קודם כל אם שמים הרבה קרח הוא נמס מאוד לאט. רק אם שמים שתי קוביות הוא ישר מתדלדל. שנית בסקוטלנד נהוג למהול את הוויסקי במים כדי להוריד אותו ל-30% אלכוהול. ככה אמורים לשתות אותו. אחרת אי אפשר להרגיש את כל הטעמים. שלישית בסקוטלנד קר. לשתות בארץ וויסקי בלי קרח שקול לבקש בבר סקוטי שיחממו לך את הוויסקי לפני שאת שותה אותו.
בקיצור, אם את רוצה לשתות וויסקי סקוטי בדרך הכי קרובה לנהוג בסקוטלנד אז תבקשי הרבה קרח בכוס. הטהרנות של לשתות רק ויסקי נקי זה כמו להגיד מקרר makrer.
לפני 4 שנים
FlowerKitty​(אחרת) - ❤
לפני 4 שנים
שולגין​(שולט) - יאללה. תעמדי, תחייכי ותצטלמי. אני בטוח שתצאי מקסימה כמו במציאות. תסבירי לצלם שאם לא יצא טוב אז תחשמלי לו את הזין.
לפני 4 שנים
hrgiger - זה מצחיק, כי הצעצוע שלי אכן מצלם (:
לפני 4 שנים
Aציבעוני​(אחר) - טאליסקר מוביל
לפני 4 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י