לפני 9 שנים. 1 ביוני 2014 בשעה 20:03
את החמאה שלי אני אוהבת קשה למחצה
שהיא תצא קשה מאוד מהמקרר
אם הייתי רוצה חתיכה עכשיו הייתי צריכה לחצוב
אבל במקום אשב ואסתכל עליה
והיא תתחמם מהחום של סבלנותי
כשתתרכך רק טיפה אתחיל לעבוד
אני אוהבת להתאמץ בשביל האוכל שלי
שתהיה רכה מספיק כדי לפרוס בקושי
אבל שהחתיכה תהיה שלמה
כשתנחת על פרוסת הלחם השחור
והיא תתרכך עוד ואפסל אותה
לטעמי
אפזר עליה מלח גס
היא תהיה עדיין קצת קשה
כשאנגוס ואתענג על הטעם שבניתי
הרך והגס ביחד
החמימות שבפי תמיס אותה לחלוטין
כדי שתוכל להיספג בי