בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

ואני רוצה את זה גם

לפני 7 שנים. 31 בדצמבר 2016 בשעה 14:02

אני לא הטיפוס המבשל יותר מדי

פעם ב  מכינה מלפפונים חמוצים בשמחה ופעם ב  מכינה תבשיל כלשהו שאני מבסוטה ממנו

היום היתה הפעם ב

אטריות מבושלות בחלב קוקוס (ידעתם שיש חלב קוקוס לייט? פלאי הטכנולוגיה)

על בסיס בצל מטוגן עם שעועית רחבה טרייה ופטריות טריות

גיליתי שהאגוז מוסקט נעלם אז נשארתי עם קצת בהרט, מלח, פלפל וקמצוץ קינמון

שוקלת אם לשדרג - לעבות עם כרוב לבן מאודה ולערבב את זה ביחד

וגם בא לי להכין אורז-כרוב-כרובית (:

 

בכל מקרה, בנתיים יצא בן זונה 

 

מישהו שונה לגמרי​(אחר) - תנסי אבוקדו על בצל מטוגן, לפני האכילה, להוסיף לימון וכף שמן זית שלא עברה טיגון. מעדן מובטח! :)
לפני 7 שנים

להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י