בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

יוצא לאור

לפני 10 שנים. 17 בינואר 2014 בשעה 17:13

לפני לא מעט שנים, שאל אותי איש חכם אחד כשדנו באיכות העבודה של מוסכים ומכונאים שונים. "אתה יודע מה ההבדל בין בעל מקצוע לאומן?"

"אני לא בטוח שאני יודע" עניתי.. יודע שהתשובה לא תבושש לבוא.

"אומן הוא זה שעושה את העבודה שלו מתוך אהבה אמיתית, תוך שהוא משקיע את כל כולו. לכן הוא פשוט נהנה מהעבודה שלו, מהיצירה שלו".

 

היום, בדיעבד, אני מבין כמה הוא צדק.

אני מרגיש את ההנאה בדברים שאני אוהב, אני נהנה מהתהליך עוד משלב ההכנה ולאורך כל הדרך. לא משנה אם אני מתעסק עם מזון או עם אשה, אני עושה את זה באהבה והנאה גדולות. בשבילי זו יצירה, עבורי, זו אמנות.

אני לא כמו, אני לא דומה ל , אני לא כמו כולם. אני פשוט אני

 

ובהמשך לפוסט הקודם.. זו כמעט התוצאה (המרק היה בתחילת הבישול)

אני אשאיר לכם לנחש אם יצא טעים, לא טעים או הכי טעים :)

 


להוספת תגובה לבלוג זה עליך להיות חבר/ה רשומ/ה ומחובר/ת לאתר


הרשמ/י התחבר/י