צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

ianaiחשבון מאומת

כניעה אמיתית מתחילה בפנים

בלוג אירוטי היפנוטי. מקום לספר בו את הסיפורים שלי, לפרוס פנטזיות, ואולי אפילו למצוא חברים לדרך.
לפני שנה. יום שבת, 4 בינואר 2025 בשעה 14:26

תלם בדיוק שם את המצרכים שלו בתא המטען, כשהרגיש שמישהו עומד מאחוריו, לא כל כך בגלל צליל או מראה, אלא פשוט מן תחושה של נוכחותו המגנטית של אדם אחר, שהגיח מבין המכוניות במרחק סנטימטרים בלבד ממנו. הוא סובב את ראשו, והבחין בגבר גבוה ומרשים, עם גוף שרירי ומטופח, ושיער בצבע תכלת, מכוסה קעקועים במעלה ומורד בגופו. הוא הביט על תלם בחיוך יודע סוד, שגרם לו להרגיש קטן וחלש וחסר אונים לחלוטין. "אוי, אתה סתם כלבלב צעיר שלא יכול להגיד לא," הוא אמר בקול מוזיקלי ומפתה, והניח את ידו על מותניו של תלם, מחליק את אצבעותיו אל הבליטה במכנסיו של תלם, שהתגלתה כמסתירה דילדו מסיבי מסיליקון, קבור עמוק בישבנו הגמיש. "אתה פשוט במצב נוראי..."

זה היה צריך להיות מפחיד, ותלם לא התכוון לשקר - זה היה לפחות מאיים. אבל זה היה סוג הפחד שהרגשת כשהיית ממש בראש רכבת ההרים, והמוח שלך כבר צפה את הצלילה התלולה הראשונה. ובדיוק כמו עם רכבת הרים, תלם ידע שזה מאוחר מדי לעצור עכשיו. גופו צנח לאחור אל זרועותיו החזקות של האיש האחר, לא ממש רפוי אבל בהחלט גמיש, והוא הרשה לעצמו להיגרר אל תוך המושב האחורי של המכונית הזרה, בלי אפילו לפלוט יבבה של מחאה. היבבות שלו יבואו מאוחר יותר, הוא קלט. וכשהן יתחילו, הן לא יפסיקו כל כך מהר.

"כלבלבים אחרים הם עצבניים וקשי תפיסה," התרפק הגבר המסתורי, ידיו עולות מתחת לשולי המכנס של תלם, כדי להחליק את חולצתו הצמודה אל מעל לראשו, ולהשאיר אותו עירום וחשוף, ממש שם בחניה מאחורי המכולת, בכדי שכל מי שעשוי לעבור על פניו יראה מה קורה לו. "וכלבלבים אחרים לא נהנים כמוך מלהיתפס". הזר קילף את בגדיו, וחשף עמוד זקוף ורוד ובוהק, שתלם דמיין מיד כיצד הוא שוקע לתוך הישבן המורחב, המשומן והנוטף שלו. הוא לא יכל לזהות בדיוק מה היה הגורם לכריזמה הדומיננטית של הזר המהמם הזה שהשפיעה עליו. בין אם זה האופן המוזיקלי שבו הוא דיבר או שפת הגוף השולטת והחזקה, או סתם ההבטחה האצורה בלהיות מזויין ביסודיות על ידי השרירים החזקים האלה, אבל זה עבד. תלם פשוט מצא את עצמו לא מסוגל לרצות שזה ייפסק. "בכל פעם שאתה מפסיד בקרב רצונות כזה, יש לך הרגשה מצחיקה שניצחת, כלבלב...."

זה הרגיש כאילו המוח של תלם פשוט מחק את הרגעים שעברו בין הישיבה במושב האחורי לבין התכופפות על ארבע, כשהתחת האדום שלו מתמלא לחלוטין על ידי הזר. רגע אחד הוא ליטף אותו והקניט אותו, וברגע הבא תלם עמד על ארבע עם הפנים כלפי מטה. החלק העליון של חולצתו כרוך ברפיון סביב צווארו, ודילדו הסיליקון המרשים נשאב פנימה והחוצה מן החור הרטוב שלו, תוך רעשים פרועים וזועמים. "למרות שאתה יכול להרגיש את הנפילה שלך לתוך כוחי הגובר," נהם הגבר הזר בגסות, הלחש הצרוד של מאמץ ועוררות איכשהו הופך את קולו למסתורי ומפתה עוד יותר, "אתה אף פעם לא מתלונן, עד שזה כבר מאוחר מדי להתנגד...." עיניו של תלם התגלגלו לאחור בראשו בהנאה סוחפת, כשהגמירה הראשונה שלו התפרצה.

גמירה אחת הפכה לשתיים, ואז לשלוש, ואז ליותר מדי מכדי לספור, עד שתלם שמע את קולו של הזר, "אתה לא יכול להגיד לי לא", ומוחו פשוט קרס לתחושת אושר מטורף. אפילו כשהדילדו החליק ממנו החוצה, הוא לא הצליח לגרום לעצמו לזוז. הוא הקשיב בדממה לאיש האחר פורק את המצרכים של תלם מהמכונית שלו ומעמיס אותם למטבח של הבית הזר בו היו, ממש מול פניו המשותקות מעונג של תלם. הזר התפנה אז לאכול משהו קטן, לפני ערב ארוך של תענוגות אורגזמיים שהשאירו את תלם מותש ורועד, באפיסת כוחות מלאה.

וכשהוא התעורר בבוקר למחרת במיטה ליד בן זוגו, המהפנט, תלם פשוט העיר אותו בנשיקות, והודה לו על שבת מדהימה של שיכחה היפנוטית מבורכת.


לקרוא ולהוסיף תגובות, הרשמ/י או התחבר/י.

הרשמ/י התחבר/י