לפני 3 שנים. 1 בנובמבר 2021 בשעה 7:02
זה הגיע אליי אתמול תוך כדיי שיחה קצרה ונעימה ביותר אל שעת ערב מאוחרת עם אישה אקראית ומקסימה. (נהנתי מהשיחה מאוד ואני בהחלט מקווה שהיא תמשיך)
בין שניצל אחד במחבת לאחר שיוצא מהבלילה למעטפת.
רצף של שאלות קיומיות (כי איך אפשר שלא לטייל במחשבות כשעובדים על אוטומט?).
- למה יש בי צד כה אגרסיבי ודומיננטי?
- למה יש בי צד כה קינקי?
- למה לא פתחתי בלוג מוקדם יותר?
- למה כבר בגיל צעיר כל כך, הרבה לפני שיכולנו לגבש לעצמינו אישיות מובהקת, הייתי שונה משאר בני הדודים במשפחה שלי? לפחות בטעם במוסיקה, סרטים, חיבה לדברים מסויימים ותאיזם כזה או אחר?
- למה לא השקעתי יותר בתיכון והברזתי כל כך הרבה? (40 חיסורים בממוצע במחצית לפי התעודות שיש אצל אמא)
- למה אני היחיד מכל המשפחה שאין לו חוש ריח?
- למה אנחנו כבר בנובמבר ועדיין 30 מעלות בחוץ?
- למה לעזאזל שניצל טעים כשהוא קר כמעט כמו שהוא טעים כשהוא טרי?
אני מניח שלרוב השאלות האלו עוד אין לי תשובה ואוליי לעולם לא אענה עליהן.
אך אני מקווה שבמסע הזה שאני מתחיל אני אזכה לענות על חלק מהן.
מה שכן, השניצל יצא פצצה.