https://thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=33805&postid=1690794
ולא בא לי להכנס לדיון אם תגובות כאלו ואחרות הן מישטור או לא, והאם צריך, כחברה, להחליט בשביל אנשים מה נכון להם ומה לא והאם להגן עליהם מעצמם.
אני רק יודעת שמה שהיא כותבת עליו, ומי שהיא מתייחסת אליו (והבלוג שלו)... זה הצד האפל שנמצא גם אצלי. האמת שאני כל פעם מופתעת מחדש שזה לא אצל כולם ככה. אני מודעת לצד הזה מאז שהייתי קטנה ומעולם לא היתה לי בעיה עם הנוכחות שלו בחיים שלי. הוא מלווה אותי כל החיים, כמו חיית מחמד קטנה.
אני לא מוציאה את הצד הזה החוצה מתוך בחירה. הוא קיים רק אצלי בראש (ובגוף) ולפעמים אני מגרדת את פני השטח שלו כשאני מוצאת מי שיצליח להפיל את כל ההגנות ולהכאיב לי. לשימחתי הנטיה שלי להרס עצמי מאד קטנה (אחרת החיים שלי היו נראים מאד אחרים) ואני בטח לא מוכנה להוציא את על אחרים. רק על עצמי, בראש.
אני איה, ואני חיה עם המפלצת (באהבה) בתוך הראש.
(ולא הצלחתי למצוא ברשת למי מגיע קרדיט על התמונה)

