פרסומים מאת סנטוריון
322 תוצאות
|
12
מה שאני לא מצליח להבין הוא, אם הגבר חתיך, משכיל, ברמה של 9-10 מתוך 10, מה יש לו לחפש באתרי הכרויות?
כי המעגלים החברתיים שלנו הולכים ומצטמצמים עם הגיל ויש לנו פחות הזדמנויות לפגוש אנשים, גם אם אנחנו ...
כי המעגלים החברתיים שלנו הולכים ומצטמצמים עם הגיל ויש לנו פחות הזדמנויות לפגוש אנשים, גם אם אנחנו ...
שלישי ספט' 24, 2024 6:35 pm
•
36 תגובות
•
4412 צפיות
13
השאלה אם זה עלול להיות סוף העולם.
כלומר, יכול להיות שבשביל שני הבוגדים זה ענייני כמו אכילת שווארמה, אבל עבור בני הזוג זה לא.
ודאי שזה לא נתפס ככה אצל בני הזוג, אבל זאת לא הייתה השאלה.
השאלה היי ...
כלומר, יכול להיות שבשביל שני הבוגדים זה ענייני כמו אכילת שווארמה, אבל עבור בני הזוג זה לא.
ודאי שזה לא נתפס ככה אצל בני הזוג, אבל זאת לא הייתה השאלה.
השאלה היי ...
שלישי ספט' 24, 2024 10:21 am
•
43 תגובות
•
2277 צפיות
14
2. לא אמרתי שזו תכונה גברים, כבר ציינתי שאני מספרת את חוויה האישית שלי, ואני אישית, חוויתי את זה רק עם גברים.
מעניין מה שאתה מציג עם נשים שלא ידעו לקבל לא, הייתי שמחה לשמוע את חוויה מהצד השני, זה מ ...
שלישי ספט' 24, 2024 10:15 am
•
15 תגובות
•
882 צפיות
15
כאילו, אני באמת לא מצליח להבין את זה.
אם אני במערכת יחסים עם מישהי, סימן שאני אוהב אותה.
אם אני אוהב אותה, סימן שאני לא מסוגל לשקר לה או להסתיר ממנה דברים.
You do you.
כלומר, אוקיי, אני יכול ל ...
אם אני במערכת יחסים עם מישהי, סימן שאני אוהב אותה.
אם אני אוהב אותה, סימן שאני לא מסוגל לשקר לה או להסתיר ממנה דברים.
You do you.
כלומר, אוקיי, אני יכול ל ...
שלישי ספט' 24, 2024 10:08 am
•
43 תגובות
•
2277 צפיות
16
1. מי אלה אותם "גברים" שטענו שאת עושה מי טו? נשמע כמו טענה מאד ספציפית, ונשמע לי כאילו מדובר בגבר אחד ספציפי שהעלה אותה.
2. למה את חושבת שחוסר היכולת לקבל את המציאות היא תכונה גברית? עברו תחת ידיי ...
2. למה את חושבת שחוסר היכולת לקבל את המציאות היא תכונה גברית? עברו תחת ידיי ...
שני ספט' 23, 2024 7:34 pm
•
15 תגובות
•
882 צפיות
17
מה זה "סביבה ונילית"?
אני לא מדבר עם משפחה וחברים על איך אני בוחר להזדיין.
ומעבר לכך, אם הייתי נוכח כשעובד שלי היה חולק אינפורמציה כזו עם עובדים אחרים בנונשלנטיות כי הוא לא מסוגל לשלוט בדחפים של ...
אני לא מדבר עם משפחה וחברים על איך אני בוחר להזדיין.
ומעבר לכך, אם הייתי נוכח כשעובד שלי היה חולק אינפורמציה כזו עם עובדים אחרים בנונשלנטיות כי הוא לא מסוגל לשלוט בדחפים של ...
שני ספט' 23, 2024 4:29 pm
•
33 תגובות
•
1853 צפיות
18
אני סקרנית לדעת מה דעתכם על אישה נשלטת או שולטת שהיא לא רזה אבל גם לא שמנה?.. מלאה.
זה Deal Breaker בשבילכם Turn Off? , או שלהפך אתם נמשכים ורוצים מישהי מלאה/שמנה?.
ואם קרה שיצא לכם לדבר כאן עם מי ...
זה Deal Breaker בשבילכם Turn Off? , או שלהפך אתם נמשכים ורוצים מישהי מלאה/שמנה?.
ואם קרה שיצא לכם לדבר כאן עם מי ...
ראשון ספט' 15, 2024 8:01 am
•
19 תגובות
•
1561 צפיות
19
הבסיס של באבולוציה אומר שהאדם הוא התפתחות של הקוף.
איך הדת מתייחסת לכך?
האדם הוא לא התפתחות של הקוף. קופים ובני אדם הם בני-דודים שהתפתחו מאב קדמון משותף.
ולשאלתך, הדת תמיד משחקת משחק כפול. כשמב ...
איך הדת מתייחסת לכך?
האדם הוא לא התפתחות של הקוף. קופים ובני אדם הם בני-דודים שהתפתחו מאב קדמון משותף.
ולשאלתך, הדת תמיד משחקת משחק כפול. כשמב ...
שלישי ספט' 10, 2024 5:25 pm
•
164 תגובות
•
10319 צפיות
20
עכשיו אני תוהה מה לעשות בחיים.
מאז לא היה לי כלום, אבל זה כן מרגיש שזה פתח לי דלת מסוימת. לדוגמא בחלומות פתאום הרבה יותר קל לי לבגוד בעוד שפעם היה לי פתאום את המלאך הטוב שאמר שאסור
יש לי חשש שאם אנ ...
מאז לא היה לי כלום, אבל זה כן מרגיש שזה פתח לי דלת מסוימת. לדוגמא בחלומות פתאום הרבה יותר קל לי לבגוד בעוד שפעם היה לי פתאום את המלאך הטוב שאמר שאסור
יש לי חשש שאם אנ ...
שישי ספט' 06, 2024 4:12 pm
•
31 תגובות
•
2737 צפיות