1
| פרסומים מאת israel-spanko(שולט)
13 תוצאות
|
2
ושלושה חודשים אחרי שהתחתן... sm 101 היה אחד הראשונים שקראתי על התחום ב1999. כמובן שבארץ לא היה כלום אז הייתי צריך לחכות חודש וחצי למשלוח מאמזון. פתחתי אותו והריח של הנייר והחופש הטריף אותי.
למי ש ...
למי ש ...
שלישי ספט' 08, 2026 8:53 am
•
2 תגובות
•
306 צפיות
3
"המזכירה"
סרט קלאסי שמראה איך שליטה וכניעה יכולות להיות הדבר הכי מרפא, מעצים ובריא לשני אנשים שלא ממש מסתדרים עם ה"נורמליות" של העולם.
זה סרט שכולו על אהבה והעצמה: לי (מגי ג'ילנהול הענקית) מגיעה ...
סרט קלאסי שמראה איך שליטה וכניעה יכולות להיות הדבר הכי מרפא, מעצים ובריא לשני אנשים שלא ממש מסתדרים עם ה"נורמליות" של העולם.
זה סרט שכולו על אהבה והעצמה: לי (מגי ג'ילנהול הענקית) מגיעה ...
חמישי ספט' 03, 2026 12:25 pm
•
12 תגובות
•
806 צפיות
4
שאלה למי שחיים ונושמים ספנקינג פה באתר:
איך לדעתכם נכון לקרוא בעברית למישהי שנמצאת בצד המקבל (Spankee)?
ספאנקית (הסלנג הרגיל והמוכר שמגיע מאנגלית)
מופלקת (מילה שהמצאתי ואני אוהב את הצליל החצוף ...
איך לדעתכם נכון לקרוא בעברית למישהי שנמצאת בצד המקבל (Spankee)?
ספאנקית (הסלנג הרגיל והמוכר שמגיע מאנגלית)
מופלקת (מילה שהמצאתי ואני אוהב את הצליל החצוף ...
חמישי ספט' 03, 2026 12:08 pm
•
13 תגובות
•
582 צפיות
5
את נוגעת פה באחת הסוגיות הכי מהותיות, עמוקות ומושתקות בעולם ה BDSM , הקלישאה "כולנו אנשים בוגרים" משמשת לעיתים קרובות מדי ככיסוי תחת נוח להתנערות מאחריות אנושית בסיסית.
האחריות בקשר של שליטה לא יכול ...
שבת אוג' 15, 2026 7:58 pm
•
70 תגובות
•
5250 צפיות
6
את נוגעת פה באחת הסוגיות הכי מהותיות, עמוקות ומושתקות בעולם ה BDSM , הקלישאה "כולנו אנשים בוגרים" משמשת לעיתים קרובות מדי ככיסוי תחת נוח להתנערות מאחריות אנושית בסיסית.
שבת אוג' 15, 2026 12:28 pm
•
70 תגובות
•
5250 צפיות
7
מבין אותך לגמרי, וטוב שעצרת את זה. סשנים מתוך ריצוי ו"לסמן וי" רק שורפים את שני הצדדים.
צריך לזכור ששליטה דורשת המון אנרגיה מנטלית ויוזמה. אחרי שתי לידות והעומס של הבית והילדים, נשים (וגם גברים) רב ...
צריך לזכור ששליטה דורשת המון אנרגיה מנטלית ויוזמה. אחרי שתי לידות והעומס של הבית והילדים, נשים (וגם גברים) רב ...
שבת אוג' 15, 2026 10:25 am
•
35 תגובות
•
2652 צפיות
8
לא יודע אם כדאי להכניס מקומות מגורים. זה במילא מדינה זעירה ושעה או שעה וחצי נסיעה לכל כיוון זה לא מה שישבור אנשים. כדי למצוא התאמה איכותית, מדויקת ובטוחה יותר, כן הייתי מוסיף תגיות של קינקים ופטישים ש ...
רביעי אוג' 12, 2026 10:13 am
•
35 תגובות
•
1893 צפיות
9
כן. פגשתי כאן אהבה
חיינו ביחד 11 שנים והבאנו שני ילדים לעולם שאנחנו מגדלים במשמורת משותפת.
חמישי אוג' 06, 2026 11:02 pm
•
116 תגובות
•
7594 צפיות
10
כמו כל דבר אחר בחיים, אפשר לנסות מינונים ממש קטנים ולא ישר לצלול למים העמוקים. קובעים סשן של עשר דקות עם זמן קצוב ואפילו טיימר ועוצרים לבדוק איך הרגיש. מדברים על זה פתוח עם הפרטנר, ותמיד מותר להתחרט ...
שבת אוג' 01, 2026 11:13 am
•
13 תגובות
•
554 צפיות